Friday, July 19, 2024
HomeBlueŽeljko Joksimovic i Jelena Jankovic, raskinuli

Željko Joksimovic i Jelena Jankovic, raskinuli

Željko Joksimović i Jovana Janković okončali su svoju trogodišnju vezu samo mesec dana nakon veridbe. Pevač je ovog vikenda imao solistički koncert u Varaždinu, a Jovana prvi put nije bila uz njega na nastupu. Ekipa Kurira zatekla je lepu voditeljku u petak posle podne na aerodromu „Nikola Tesla“, dok je s prijateljicom čekirala let za inostranstvo, a to nije bila Hrvatska.
“Već neko vreme ljubav između Željka i Jovane trpi zbog nesuglasica i razmirica. Svi su mislili da je veridba znak da su prevazišli trzavice, ali nedugo potom oboje su odlučili da je najbolje da raskinu. Razlaz je sporazuman, bez uplitanja treće osobe. Jednostavno, ljubav među njima se ugasila.

Željko je za vikend imao koncert u Varaždinu i, iako je napravio odličnu atmosferu, na njegovom licu se videlo da nije srećan”

“Tačno je, nismo više zajedno. Iz poštovanja prema Jovani i divnom vremenu koje smo proveli zajedno ne želim da iznosim razloge zbog kojih smo se rastali. Konkretnog razloga zapravo i nema. Jednostavno počeli smo da se razilazimo. Neke stvari nisu mogle da funkcionišu onako kako smo oboje želeli”.  – rekao je obavešten izvor, citirajući Željkove reči
Izvor: Kurir

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!