Friday, May 24, 2024
HomeBlueZorana Arunović zatvorila sportski kamp na Avali

Zorana Arunović zatvorila sportski kamp na Avali

Nakon sedam dana upoznavanja sa mnogim sportskim disciplinama, druženja sa najuspešnijim sportistima i učenja o pravim vrednostima, zatvoren je sportski kamp na Avali. Na svečanoj ceremojij zatvranja, deca su predstavila sve što su naučila u kampu i simbolično ugasila baklju upaljenu tokom prvog dana kampa. U toku ovih sedam dana deca su imla priliku da se druže sa Žarkom Papspaljem, Dragutinom Topićem, Aleksandrom Kukoljem, Ivanom Lenđerom, Mihailom Dudašem i Nevenom Ignjatović, a na ceremoniji zatvaranja pridružila im se i strelkinja Zorana Arunović.      

Za uspeh u sportu talenat je bitan, ali ne i presudan. Bitno je da volite sport kojim se bavite, ali rad je najvažniji. Zato je dobro što su deca imala priliku ovde u kampu da se osam dana intenzivno bave sportom i da se upoznaju sa vrhunskim sportistima koji su im i najbolji uzor”, izjavila je Zorana.
Na zatvaranju, prisutnima se obratila i Nataša Janković, Direktor fonda sporta i Olimpizma. “Izuzetno nam je drago što je kompanija P&G prepoznala značaj sportskog kampa i drugu godinu za redom stala iza ovog projekta. Glavni cilj je u potpunosti ostvaren, a to je edukacija dece o pravim vrednostima kroz sport. Jedinstvo duha, tela i uma, radost igre, fer plej, postovanje i izuzetnost su vrednosti kojima su se učesnici rukovodili tokom 8 dana trajanja kampa. Sigurni smo da su se deca pronašla u pojedinim sportovima koji su prezentovani, da su ih naši sportisti pozitivno motivisali i da će u budućnosti nastaviti da se bave sportom i žive zdravo u duhu pravih vrednosti”, rekla je Nataša.
Sportski kamp na Avali trajao je 7 dana – od 17. do 24. avgusta 2013. godine. U toku ove nedelje, srpski sportisti uveli su najmlađe u sve misterije sporta i harmoničan fizički razvoj. Uz vrhunske trenere, deca su naučilada igraju rukomet, odbojku, fudbal, košarku i mnoge druge sportove, u isto vreme pohađajući edukativne i kreativne radionice.
30 dece, učesnika kampa, odabrano je kroz promocije organizovane od strane kompanije P&G i njenih brendova Pampers, Ariel, Always, Fairy, Lenor, Blend a Med, Duracell, Head & Shoulders, Gillette i Bonux. Osim što su bila fizički aktivna, deca su takođe naučila mnogo o važnosti sporta, prijateljstva, fer pleja i timskog rada, kojih bi trebalo da se pridržavaju i u svakodnevnom životu.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!