Monday, May 20, 2024
HomeBlueAcer i EWE u humanitarnoj akciji

Acer i EWE u humanitarnoj akciji

Kompanija Acer u saradnji sa našim najvećim distributerom računarske opreme kompanijom EWE dodelila je u humanitarne svrhe porodici Đurić (iz Šaljinovice kod Osojana) notebook računar sa željom da će mališani iz iste odrastati u vedrijem i lepšem okružnju.

“Mi ćemo svakako nastaviti sa humanitarnim aktivnostima u budućnosti i verujemo da ćemo u saradnji sa najvećim proizvođačima računarske opreme na svetu obradovati još mališaina u Srbiji čije posebnosti to zaslužuju, a finansijska mogućnost njihovih roditelja im ne dozvoljava da uče kao druga deca” – izjavila je Marija Popović, marketing menadžer EWE-a, koja je ovom prilikom podsetila da je EWE u više navrata do sada sličnim akcijama pomagao i decu obolelu od teških bolesti, kao i decu sa posebnim potrebama. Ona je izjavila da bi bila jako srećna kada bi se i drugi veliki brendovi pored Acera uključili ozbiljnije u humanitarne akcije orijentisane ka deci, jer deca su jedina prava budućnost.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!