Monday, May 20, 2024
HomeBlueBred uzima Anđelinino prezime?

Bred uzima Anđelinino prezime?

Svi već uveliko pričaju o venčanju godine – Bred Pit i Anđelina Džoliće, kako se pretpostavlja, u sledećih nekoliko sedmica konačno izgovoriti sudbonosno “Da”. Mediji, koji već uveliko bruje o njihovom venčanju, objavili su i još neke do sada nepoznate informacije. 
Naime, američki tabloidi pišu da će i Bred i Anđelina nakon venčanja promeniti svoja prezimena, odnosno da će dodati prezime svg parnera. Tako će 48-godišnji holivudski glumac uskoro postati Bred Pit-Džoli, a njegova partnerka Anđelina Džoli-Pit.
Navodi se i da će, uprkos tome što je najavljeno da je na spisku zvanica Džordž Kluni, kao i još nekoliko poznatih holivudskih imena, Bred i Anđelina odlučili su da oni izostanu, pošto ne žele da njihovo intimno i porodično venčanje zasene poznati.
Izvori kažu i da par neće prodavati medijima svoje fotografije sa venčanja. Anđelina će nositi belu jednostavnu haljinu, a u kosi će imati cveće ubrano na obližnjim livadama.
Zidovi kapele u kojoj će biti održano venačanje biće ukrašeno porodičnim fotografijama i crtežima njihove dece, večeru će pripremati njihov francuski kuvar, a tortu će stići iz lokalne poslastičarnice.
 
Izvor: Lepota i zdravlje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!