Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueDa li će se venčanje godine održati ovog vikenda?

Da li će se venčanje godine održati ovog vikenda?

Nagađanjima o venčanju Anđeline Džoli i Breda Pita nema kraja. Dok brojni britanski mediji tvrde da će se “venčanje godine” održati danas u selu Korens, nedaleko od njihovog dvorca Miraval, iz Francuske stižu malo drugačije vesti.

Naime, na dvorcu su početkom vikenda počela velika preuređenja, pa francuski mediji smatraju da se svadbena cremonija neće održati dok njihov novi dom ne bude potpuno renoviran. Ipak, priča se da je Bred od lokalnih poljoprivrednika naručio ekološke proizvode za svadbenu večeru.
Nagađa se i da će glumački par imati intimnu svečanost, kojoj će prsustvovti samo članovi porodice i najbliži prijatelji. Prostor će navodno biti ukrašen crtežima njihove dece.Fotografije koje možeš pogledati u našoj galeriji nastale su 2004. godine kada su se Bred i Anđelina upoznali na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”. Glumac je tada bio u braku sa Dženifer Aniston, te su fotografije objavljene tek posle osam godina jer se na njima vidi koliko su ovo dvoje glumaca zaljubljeni. Da su objavljene 2004, svima bi bilo jasno da je brak između Dženifer i Breda gotov.
Studio je odlučio da objavi fotografije ovog vikenda jer se nagađa da će se venčanje održati danas u Francuskoj.
 
Izvor: Joy

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!