Monday, May 20, 2024
HomeBlueDve milijarde pretplatnika Ericssonovih rešenja za obračun i naplatu

Dve milijarde pretplatnika Ericssonovih rešenja za obračun i naplatu

Ericsson je nadmašio brojku od dve milijarde pretplatnika, na globalnom nivou, koji koriste njihova rešenja za obračune i naplatu. Prema rezultatima istraživanja World Cellular Information Service-a, sa ovim brojem Ericsson sada drži 31odsto svetskog tržišta.
Broj od dve milijarde, Ericsson je dostigao sabirajući korisnike više svojih usluga, među kojima su BSCS, CBiO (obračun i naplata u jednom), kao i rešenja preuzeta kupovinom kompanije Telcordia. Per Borgklint, direktor Business Unit Support Solutions poslovne jedinice, izjavio je da ova brojka predstavlja ogroman uspeh za kompaniju i da je ona još jedan pokazatelj Ericssonove liderske pozicije na tržištu na polju OSS i BSS rešenja. „Ovo dostignuće je takođe pokazatelj uspeha naših klijenata. Mi ćemo se truditi da im i u budućnosti dostavljamo inovativna konvergentna rešenja kako bi oni postigli veću operativnu efikasnost i pružali optimalno korisničko iskustvo“, izjavio je gospodin Borgklint.
Ericssonova rešenja za obračun i naplatu omogućavaju operatorima efikasan i brz posao obrade podataka u realnom vremenu koji obuhvata pripejd i postpejd korisnike, telefonske usluge i internet, fiksnu i mobilnu telefoniju, maloprodajne i veleprodajne lance. Klasični paketi operatorskih usluga koji uključuju usluge kao što su pozivanje, SMS, MMS i širokopojasni internet su takođe podržani.
Kupovinom kompanija Telcordia i ConceptWave, Ericsson nastavlja da unapređuje portfolio svojih usluga i na sigurnom je putu da ojača svoju vodeću tržišnu poziciju.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!