Monday, May 20, 2024
HomeBlueFairy Platinum - obožava nemoguće zadatke!

Fairy Platinum – obožava nemoguće zadatke!


Svi mi sa velikim zadovoljstvom uživamo u tradicionalnim srpskim jelima poput svinjskog rolata, bureka sa mesom, pečene jagnjetine ili pastrmke, ali većina nas izbegava da priprema takva jela u svojoj kuhinji zbog nereda koji za njima ostaje. Sada se možete usuditi da spremate zahtevna jela, jer je Fairy Platinum tečnost za pranje posuđa stvorena da očisti i najupornije mrlje. Fairy Platinum pruža 3X delovanje protiv masnoće: brzo čišćenje, dugotrajna sapunica, efekat natapanja.
Tradicionalna srpska jela su poznata kao masna i teška, ali i podjednako ukusna i izvrsna. Zbog kvaliteta kojima ova jela obiluju, mnogi ljudi u Srbiji sa uživanjem jedu ovakve specijalitete, ali se istovremeno i muče sa raščišćavanjem nereda koji nastane nakon njihove pripreme. Neretko se dešava da čuveni šefovi tradicionalne srpske kuhinje imaju savete i trikove za pripremu ovih izvrsnih jela, ali i trikove za pranje masnih šerpi i tiganja koji nakon te pripreme ostaju. Jedna od njih je i Gorica Nešović, autor knjige Sveska recepata za svaku sezonu. Ona nam je otkrila da njena inspiracija za kuvanje dolazi iz činjenice da, uz korišćenje Fairy Platinum deterdženta, pranje posuđa za nju više ne predstavlja izazov.

Fairy Platinum formula testirana je nizom tehničkih testova koji su potvrdili njegovu moć izuzetno brzog čišćenja, dugotrajne sapunice i efekta natapanja. Sada se možete usuditi da eksperimentišete u kuhinji koliko želite, bez brige o čišćenju posuđa.
Fairy Platinum dolazi u 2 osvežavajuća mirisa – Arctic fresh i Lemon&Lime kako bi zadovoljio sva Vaša čula. Uživajte u kuvanju bez brige o tome šta Vas čeka kada se ono završi. Dakle, ako sa zadovoljstvom eskperimentišete u kuhinji, sada se možete prepustiti bezbrojnim receptima, bez brige o tome kako ćete oprati svoje posuđe.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!