Thursday, July 18, 2024
HomeGreenAstrologijaMesečni horoskop za April

Mesečni horoskop za April

OVAN ( 21. 3. – 20. 4. )
Posao – Za vas kreće mnogo bolji period jer planete počinju da se skupljaju u astrološkoj kući vaše ličnosti, što znači da ćete biti spremni da pokažete više inicijative nego do sada, bez obzira da li se radi o stalnom radnom mestu ili o nekom novom na koji ste dugo čekali. Čak i da ste želeli da se aktivirate na poslu, mnogo toga nije bilo moguće realizovati sve do 11. marta kada je krenuo mnogo bolji perido za vas. Tokom celog perioda vladavine znaka Ovna pod dobrim uticajem Marsa u Lavu biće rođeni krajem marta i početkom aprila. Finansijska situacija može biti znatno bolja i više nećete strepeti u vezi sa novcem, čak iako budete spremni da se upustite u rizične poslove sa nekretninama. Budite oprezni u vreme prve Mesečeve četvrti 23.marta ako nameravate da započnete privatan posao, naročito ako se radi o poslu sa nekretninama a u vreme punog Meseca u Vagi 23.marta moći ćete da nađete dobre saradnike ili ćete imati priliku da se istaknete u javnosti. Prilično uspešno odolevate izazovima u vidu pomalo rizične finansijske transakcije,i teško vas je pokolebati ili demoralisati .Ne dozvoljavate nikome da utiče na vaše odluke i bićete spremni da rizikujete.
Ljubav – Ovo je dobar period za ljubav, naročito ako vam se dopada osoba sa posla. To se naročito odnosi za mlade, slobodne Ovnove kojima se dopadaju Bik, Blizanci, Devica ili Vaga.U vreme punog Meseca 29.marta možete se neočekivano zaljubiti,bez obzira da li ste slobodni ili ne. Moglo bi se raditi o osobi koja je prisutna u javnosti ili će neki veći zvanični skup biti mesto gde možete nekoga sresti i od bezazlenog ćaskanja do nove veze mali je korak.Neko vas tajno podržava ili vas tajno obožava, moguće neki Strelac ili neka Riba neko koga ste upoznali u inostranstvu ili posredstvom osoba koje često putuje. Mlade dame Ovnovi su velikom iskušenju jer im se može dopasti osoba koja nije slobodna. Ako ste skloni da rizikujete, na pragu ste prilično komplikovanog odnosa sa Jarcem, Rakom ili Vagom. Krajem perioda, posle 14. aprila moguće su trzavice u odnosima sa partnerom, naročito ako je mnogo mlađi od vas il ne drži do reči. Blizanci ili Vodolije mogu biti povod priličnom stresu. Poslovni kontakti sa strancima i dalje su za vas veliki izazov kada je ljubav u pitanju, ali vaš znak ipak u ovom periodu spada u jedan od srećnijih kada je u pitanju ljubav.
Zdravlje – Dobro se osećate.


BIK ( 21. 4. – 21. 5. )Posao – Nedovoljna istrajnost može biti glavna kočnica ka uspehu jer ćete biti prilično konfuzni ili rastrzani brojnim planovima i obavezama. Prva i poslednja Mesečeva četvrt padaju u astrološke kuće putovanja, kako kratkih tako i dugih, zbog čega se može desiti da iznenada odete u inostranstvo, posebno oko 23.marta i 6.aprila. Pazite da ne napravite poveće troškove, može se desiti i da se zadužite ali vi kao da se zbog toga nećete preterano nervirati. Ako se bavite nekretninama, trgovinom, možete očekivati uspeh a ukoliko ste prisutni u javnosti oko 23.marta i sredinom aprila možete biti u prilici da u nečemu „zablistate“.Kada su finansije u pitanju ne bi trebalo da rizikujete ulazeći u nove poslove ako nemate dobre mlade saradnike. Vage, Blizanci i neki drugi Bikovi mogu biti gotovo idealni poslovni partneri. Nemojte nepotrebno dolaziti u konflikt sa Jarcem, Ribama ili Devicom. Takođe, nemojte dozvoliti da vas jedna Vodolija ubedi u nešto što vi ne želite da prihvatite, naročito ako se radi o poslu za koji niste sigurni kada biste mogli da ga naplatite ili vam poslovni partneri ne ulivaju poverenje.
Ljubav – Mogli biste sresti osobu koja je vrlo ozbiljna a deluje razdragano ili čak pomalo površno.Ako vam se dopadne, imajte strpljenja za nju, može se ispostaviti da je to susret na koji ste dugo čekali. Vaš znak je na potezu,bar kada je ljubav u pitanju.Trebalo bi da budete manje konvencionalni i da pokušate da unesete neke novine u odnos sa partnerom, naročito ako se radi i Biku, Raku ili Jarcu. Vrlo ste osećajni, ali to malo ko primećuje, jer se trudite da to sakrijete. Možete dobiti neočekivanu ponudu u vezi sa kratkoročnim poslom koji vam može doneti lepe prihode.Iskoristite naklonost jednog Bika, Jarca ili Vage jer uz njihovu pomoć možete postići više nego što očekujete.Pun Mesec u znaku Vage znači za vas sjajnu priliku za upoznavanje ali vi možda nećete prepoznati u nekoj atraktivnoj osobi nekoga s kim biste mogli da ostvarite dobar odnos jer će možda izgledati previše nadmena.Ceo period, naročtio posle 1.aprila, izuzetno je povoljan za vezu sa nekim ko često putuje, sa nekom Devicom, Blizancima ili nekom drugom Vagom. Moguć je surset sa Rakom ili Jarcem pod prilično tajanstvenim okolnostima oko 6. i 14.aprila.
Zdravlje – Dobro se osećate.


BLIZANCI (22. – 21. 6. )Posao – Tokom ovog perioda može doći do izražaja vaše nezadovoljstvo, naročito novim saradnicima i pokušaj da se nekako snađete u situaciji sa kojom ste suočeni i koja vam možda neće odgovarati.Moguće je da ste sebe opteretili prevelikim obavezama. Nemojte računati samo na ekskluzivne poslove, budite spremni da prihvatite i nešto o čemu niste razmišljali a što bi moglo da vam se isplati. Ukoliko ste žena, imate veliki uticaj na kolege, posebno na muškarce, ali ne bi trebalo da zloupotrebljate svoj šarm u poslovne svrhe. Pozicija Jupitera u Ribama bi mogla značiti mogućnost češćih putovanja, kako u inostranstvo tako i u zemlji.Vaša popularnost je mnogo veća nego u prethodnom periodu, što se posebno odnosi na osobe koje se bave sportom ili umetnošću. Vi kao da niste u stanju da u tome uživate. Preopterećeni ste poslom i to vas u priličnoj meri zamara, mada to ne želite da pokažete,idete preko svojih moći. Prisutan je izvestan intelektualni zamor koji će vas proći kada dobijete poslovnu ponudu koja će vas zaintrigirati i motivisati da ne odustanete od svojih planova u vezi sa karijerom. Budite oprezni u finansijskim transakcijama posebno krajem marta i u drugoj polovini aprila.
Ljubav –Većina predstavnika vašeg znaka zaljubljena je u nekoga koga je upoznala na poslu. Osobe sa kojima dolazite u susret, posebno ako radite dinamičan posao ili srećete mnogo ljudi, intrigiraju vas ali još uvek niste načisto šta očekujete od svog ljubavnog života. Ovo je period prilične konfuzije u toku koga možete doživeti mnogo uzbuđenja i neočekivanih susreta. Budite spremni da početkom aprila sretnete jednu Vagu ili nekog Bika. Nećete biti sigurni da li je osoba koja vam se dopada slobodna ili ne i čak ako to nije slučaj, upustićete se u avanturu sa njom. Mogući su romantični doživljaji koji vas mogu u priličnoj meri destabilizovati jer nećete imati dovoljno snage da izađete na kraj sa svim iskušenjima. Nemojte ulaziti u paralelne veze da ne biste dodatno sebi priredili stres. Biće vam potrebno mnogo strpljenja za jednog Strelca koji će vam se najverovatnije udvarati negde na javnom mesti ili negde na putu. Poslednja Mesečeva četvt 23.marta donosi mogućnost tajne avanture sa kolegom a sledeća takva prilika je 6.aprila. Može se raditi o nekom ko u stvari nije za vas najbolji izbor ali vi mu nećete odoleti.
Zdravlje – Premoreni ste.


RAK (22. 6. – 22. 7. )Posao – Prvi dani perioda su povoljni za početak poslova koji će biti veoma značajni za vas na duže staze. Poslednja Mesečeva četvrt 23. marta u vašem znaku povoljna je za sve koji se bave nekom vrstom “tajnih “ poslova, dogovora u četiri oka i već oko 29. marta u vreme punog Meseca u Vagi možete dobiti naznaku da će vaš projekat ili dogovor doneti željene rezultate. Što ste prisutniji u javnom životu to treba da budete diskretniji. Ovo je period u toku koga ne treba propustiti šanse u vezi sa poslom sa strancima, ma o kojoj vrsti posla da je reč. Dobićete različite ponude sa više strana, moguće u vezi sa izdavaštvom, trgovinom ili nekim poslom koji bi mogao da vam otvori neka nova vrata za neke nove, neslućene mogućnosti. Mnogi prijatelji su vam odani ali se čuvajte onih koji će želeti da pod vidom navodnog prijateljstva uspostave sa vama prisan odnos, naročito ako se radi o Blizancima ili Devici.Sve informacije koje budete od njih dobijali uzimajte s rezervom, naročito ako se radi o mlađim ženskim osobama ili muškarcima koji su uvek “dobro obavešteni”.Finansijsko stanje bi moglo da se značajno poboljša naročito ako se bavite izdavanjem nekretnina ili nekim drugim poslom u kome je potrebno da dođe do izražaja vaša sposobnost za pregovaranje kao i vaša pronicljivost.
Ljubav – U toku ovog perioda imaćete mnogo poziva za izlaske,ali ćete se verovatno opredeliti za neku mirniju varijantu i vreme provoditi u intimnom krugu prodice ili prijatelja.Bićete uprkos praznicima zauzeti ali to kao da će vam prijati.Ako ste slobodni,negde na nekoj kućnoj zabavi predstoji vam vrlo interesantno poznanstvo,sa osobom koja vam može na duži rok biti vrlo značajna. To se može dogoditi i ako budete u društvu osoba koje žive u inostranstvu i koje takođe možete upoznati preko kućnih prijatelja. Ako želite da doživite nešto uzbudljivo svakako negde otuputujte, makar i u posetu rođacima, divno ćete se provesti posebno ako se radi o gradu nna nekoj reci ili svetskoj metropoli. Predstoji vam romantičan period sa neslućenim mogućnostima. Slobodne osobe ali i one koje to nisu biće u podjednakoj meri zainteresovane za vas. .Neko ko je muzikalan,zabavan, moguće po profesiji umetnik zainteresovaće vas. Najviše vam odgovara društvo umetnika, posebno muzičara, ali i osoba iz sveta biznisa, mode, javnih ličnsosti, mada može sasvim neočekivano da vam se udvara neko ko se bavi politikom.
Zdravlje – Uzimajte više čajeva.


LAV (23. 7. – 22. 8. )Posao – Ušli ste u povoljan period i ceo mesec je izuzetno dobar za sklapanje poslovnih aranžmana posebno u vezi sa nekretninama.Poslovni partner koga ne doživljavate kao opasnu konkurenciju,spreman je da se sa vama upusti u trku na duge staze u okviru posla u kome je vrlo važno da držite tempo. Nemojte potcenjivati pronicljivost jednog Blizanca, Bika ili Vage čak i ako su vam naklonjeni. Znate šta hoćete, koliko možete i kako da uradite na najlakši način ono što ste planirali.Imate oko sebe dobru ekipu saradnika i malo ko može da vas izbaci iz takta. Ipak, vama je primarna zarada. Pokušavate da budete maksimalno praktični, naročito kada se radi o poslu u okviru koga možete regulisati svoj status, učvrstiti položaj ili dobiti mogoućnost da napredujete.Od početka aprila ulazite u neku vrstu trke i nećete uvek znati na koga možete da računate. Blizanci, Strelac ili neka Vodolija mogu vam se javiti sa željom da obnove saradnju sa vama ili će vam ponuditi zajednički posao u kome ćete vrlo lako prepoznati svoj interes. Poslovi sa strancima postaju mnogo izvesniji, naročito u organizaciji Bika, Ovna ili Vage. Ne pocenjujete ponudu koju ćete dobiti od nekog drugog Lava ili Jarca.
Ljubav – Ljubavni život bi mogao biti sjajan ako ste spremni da zaboravite na svoju prošlost, na rasprave koje ste imali sa partnerom i ako iskreno želite da napravite neku radikalnu promenu u svom stavu prema partneru. Moguće je da sebe previše ili preamlo vrednujete ili niste svesni da ako nemate dovoljno poštovanja i ljubavi od strane stalnog partnera, možda na neki način to niste ni zaslužili. Stalnog partnera i dalje nervira isto ono što ga je nerviralo duži period unazad a vi se ne menjate. Ako mislite da ste žrtva u vezi u kojoj ne dobijate ono što vam je potrebno, opredelte se za jedan od mogućih scenarija, između ostalog i za raskid. Izlaz iz trenutne situacije,verovatno ćete potražiti u nekim prolaznim zadovoljstvima u tajnoj vezi ili u nekoj vrsti komunikacije sa nekim ko vam je drag, mougće i preko interneta.Mars,planeta strasti u vašem znaku u dobrom aspektu sa Suncem u Ovnu tokom prvih deset dana perioda donosi vam mogućnost poznanstva sa nekim u čijem društvu će vam biti izuzetno prijatno i veza će se i dalje nastaviti ali, ali imate stalnog partnera, postoji mogućnost da uđete u paralelnu vezu.Neko koga viđate u poslovnim krugovima, moguće jedna Vaga ili neki Rak, Riba, neće odustajati od vas ma kakav da vam je status. Sredinom aprila idu nova iskušenja.
Zdravlje – Manje tegobe.


DEVICA (23. 8. – 22. 9. )Posao – Spremni ste da “okrenete list”. Kako će to izgledati ne zavisi samo od vaše odlučnosti i spremnosti da se upustite u nove poslovne poduhvate ne zaviseći ni od koga, već i od mnogih, na vašu sreću, povoljnih okolnosti. Možete planirati jedno a doživeti nešto sasvim drugo. Vaša potreba za samostalnošću biće i dalje naglašena ali eventualni planirani privatni posao nećete realizovati jer će vam se ukazati prilika za napredovanje na sadašnjem radnom mestu. Sa prepunim astrološkim poljem partnerskih odnosa u kome su Jupiter i Venera, planete bogatstva, moći ćete da ugovarate i pregoravate ali pre potpisivanja bilo čega otvorite četvore oči.Bićete u prilici da srećete osobe koje su druge struke od vaše i možda čete poželeti da počnete da se bavite nekim drugim poslom, naročito ako ste u zrelim godinama a smatrate da niste dovoljno napredovali. Posle 8.marta a naročito posle 11. budite oprezniji. Mnogi vas mogu doživeti kao konkureniciju i mogu pokušati da vasa zaustave u vašem „pohodu“ ka visokim ciljevima. Nećete odustati ali ćete verovatno biti prilično skeptični prema ponudama koje dolaze od Ovna, Lava ili Škorpije. Jarac, Ribe i poneka Vodolja su za vas trenutno prilično dobri saradnici na koje možete da se oslonite i koji su za razliku od mnogih prema vama iskreni.
Ljubav – Predstavnike vašeg znaka baš i ne bije neki naročiti glas po pitanju romantičnosti ali kada naiđete na pravu osobu, po vašem ukusu i meri, spremni ste da budete najveći zavodnik Zodijaka. Tokom ovog perioda tražićete društvo suptilnih osoba sa kojima možete da flertujete ali i da vodite pametne razgovore. Neko će uspeti da vas motiviše da se više angažujete na poslu i verovatno ćete dobiti podršku od partnera da se bavite umetnošču ili da prihvatite ponudu u vezi sa stranom firmom. Svaki kontakt sa strancima ili sa udaljenim mestima, odlazak na putovanja, skup generacije, nekadašnjih kolega donosi mogućnost interesantnih susreta i možda obnavljanje neke stare veze. Dugogodišnja simpatija iz mladosti sredovečnim Devicama može ponovo “zavrteti” mozak a mlade Device, naročito žene, biće privučene otmenim i obrazovanim muškarcima pred kojima je sjajna karijera. Poslovni odnosi i skupovi nude bezbroj mogućnosti za nova poznanstva. Ako ste dugo u braku, prepustite partneru da se bavi praktičnim pitanjima u vezi sa novcem.
Zdravlje – Bolovi u zglobovima i tetivama.


VAGA (23. 9. – 22. 10. )Posao – Ako ste mladi veoma ste veliki entuzijasta ma kojim poslom da se bavite. Ukoliko tražite posao, naći ćete ga posredstvom vatrenih ili vodenih znakova. U velikoj ste žurbi, trudite se da nadoknadite ono što ste do sada propustili. Moguća je saradnja sa nekim ko je poznat, šarmantan, elokventan i spreman da vam pomogne da svoje zamisli što pre realizujete. Ako želite da započnete privatan biznis, potrebna vam je podrška jednog Raka ili Jarca i dobićete je jer je pun Mesec u vašem znaku 29. marta kada treba da iskoristite ono što ste možda propustili 23.marta. Neke sjajne prilike vam se ukazuju i vi ćete biti veoma zainteresovani kako u pogledu rada sa strancima, tako i u vezi sa nekim osobama koje poznajete dugo, moguće i preko deset godina. Nekadašnji saradnici će vam sami doći na noge i malte ne se izvinjavati i pokušaće da vas nagovore da obnovite saradnju. Nemojte biti lakomisleni i poverovati da bi vaš odnos mogao biti drugačiji nego ranije. Predstoji vam profesionalna satisfkacija i možete biti veoma uspešni u svakom poslu u kome je potrebno da pokažete vaše glavne vrline kao što su sposobnost dobre komunikacije, spremnost da prihvatite savete drugih i da budete otvoreni za svaku vrstu saradnje.
Ljubav – Ako ste slobodni, možete očekivati vrlo interesantan susret na poslovnom putu ili sa osobom koja ne živi u vašem mestu i koja vam se može učiniti otvorenom, neposrednom i srdačnom,ali u suštini,može biti mnogo lukavija nego što pretpostavljate. Moguće da neće biti sasvim iskrena, da nije slobodna i da vi niste jedini koga će pokušati da zavede. Pazite se, na meti ste profesionalnog zavodnika kome nećete odoleti. Kraj marta donosi mogućnost poznanstva sa jednim Ovnom, Lavom ili nekom drugom Vagom a od 1. aprila ulazite u period »rizika«. Vaša reputacija može biti ugrožena jer ćete možda biti spremni da se prepustite osećanjima, naročito ako ste žena Vaga. Razdraganosti, spontanost i otvorenost koju otvoreno pokazujete čine vas veoma popularnim u društvu i posebno možete »zablistati« u vreme punog Meseca u vašem znaku 29.marta. Sledeći povoljan datum je tek 14.aprila kada bude mlad Mesec u Ovnu a pre toga poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu može oženjenim Vagama koje već duže vreme nemaju sjajnu komunikaciju sa partnerom doneti problema u porodičnim odnosima. Neko stariji iz vaše porodice verovatno zahteva vašu pažnju. Slobodne Vage su na meti strastvenih Ovnova i temperamentnih Lavova.
Zdravlje –U dobroj set kondiciji.


ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11. )Posao – Prvih dana perioda krećete u neku vrstu akcije zajedno sa jednim Rakom. Moguće da će se raditi o nekoj vrsti kompenzacije, nekog aranžmana koji će za sve biti veoma povoljan.Prisustvao Sunca,u astrološkoj kući posla kao i Merkura, planete logike i Venere, planete novca i uživanja u astrološkoj kući posla do 1. aprila čini vas veoma zainteresovanim da neki posao što pre privedete kraju, naplatite ili ako ste na početku novog, krenete u realizaciju. Prilično ste nestrpljivi i vi i vaši saradnici. Nemojte dozvoliti da bilo ko utiče na vas, naročito ne jedan Lav ili neki Ovan jer će pokušati da vam nametnu svoje mišljenje. Često će osobe sa kojima nisete tako bliski biti mnogo bolji savetodavci od članova vaše porodice. Prvi dani aprila donose nove poslovne izazove, naročito oktobarskim Škorpijama a kako vreme bude odmicalo ni rođeni novembaru neće imati na šta da se žale. Mars u Lavu može vas učiniti prilično direktnim, zahtevnim i malo ko će moći da vam stane na put. Nećete biti fascinirani autoritetima, naprotiv, imaćete potrebu da im nametnete svoje mišljenje i najverovatnije će vas poslušati. Ceo april je izrazito povoljan kada je u pitanju finansijska situacija sa izuzetkom oko 14. aprila kada možete nesmotreno zaključiti posao koji ne mora doneti očekivanu zaradu.
Ljubav – Prvih dana perioda želećete da se malo povučete iz javnog života ali to kao da neće biti moguće, mnogi će vas zvati u društvo. Pokušavate da držite pod kontrolom svoj ljubavni život,ali svi vide koliko ste zaljubljeni, naročito ako vam se dopadaju istovremeno dve osobe od kojih je jedna Rak a druga Vodolija, Riba ili Strelac. Ovan ili Bik koje viđate na poslu najverovatnije će vam se bezuspešno udvarati.Moguće je da ste i vi nekome rezervna varijanta i da ste svesni toga. Previše ste popustljivi po nekim pitanjima po kojima bi trebalo da se postavite odlučnije da na kraju možete zbog toga biti prilično razočarani ponašanjem kolega. Ukoliko ste slobodni, možete očekivati interesantna poznanstva preko rođaka koji žive u inostranstvu .Dobijate poziv za izlaske sa više strana. Moguća je tajna veza u koju ćete se rado upustiti. Ako ste već duže vreme u takvoj vezi, nemojte podlegati sugestijama okoline ili verovati u priče koje se odnose na vernost vašeg partnera. Ako ste mladi, nesigurni ste u sebe i mislite da osoba koja vam se dopada ne obraća pažnju na vas. To je samo taktika. Nemojte pothranjivati svoje strahove ako se radi o Ribama, Vodoliji, Vagi ili Biku, na pravom ste putu da se zaljubite.
Zdravlje – Moguća glavobolja.


STRELAC (23. 11. -21. 12. )Posao – U ovom periodu, postaćete direktniji i veoma aktivni i prilično efikasni. Ipak pokušaćete da budete taktični, osećajući da bi nešto vrlo značajno moglo da se desi, što bi vaš životni tok bi mogao da usmeri na pravi put. Za vas nastupa nova faza u poslovnoj saradnji,posebno sa dinamičnim, aktivnim i sposobnim saradnicima koji su spremni da slede vaše ciljeve i zamisli.Osećate izvesno olakšanje u kontaktima sa onima koji su vas do skora na neki način kočili u ostvarenju vaših planova.Postoji mogućnost da dođete do nekog novca koji vam zakonski pripada a koji do skora niste bili u stanju da povratite.Ako želite da uspostavite poslovnu saradnju sa nekim novim kolegom koji vam je oduvek bio drag i o kome imate visoko mišljenje, imate sve šanse da u njemu nađete pravi oslonac u životu,posebno ako je sretnete na nekom putu. Neka situacija koja se otegla u nedogled počinje da vas zamara a možda i pomalo plaši.Krajem marta i sredinom aprila možete dobiti ponudu nekog Ovna ili Jarca koji će vam pomoći da do svojih ciljeva lakše dođete. Ne oklevajte ako se bude radilo o vrlo zahtevnom poslu u koji ćete morati da uložite dosta energije jer će biti dobro plaćen, iako ćete vi biti prilično podozrivi kada je u pitanju fianansijski deo aranžmana.
Ljubav – Vreme kada preko znaka Ovna tranzitira Sunce za vas može biti više nego povoljan.Vaša dobra volja da partneru izađete u suret po mnogim pitanjima možda neće doneti željeni rezultat. Ne morate se truditi oko nekoga ko vam ne pruža dovoljno pažnje i ko možda ne zaslužuje vašu ljubav. Budite spremni da se suočite sa istinom jer ste spremni da previdite mnogo toga što vam ne ide u prilog, između ostalog da ste možda u vezi sa nekim ko to naročito i ne zaslužuje.Ako ste slobodni, takođe možete lakomisleno ući u vezi sa nekim ko je sve samo ne pouzdan ili zaljubljiv. U vama može prepoznati kvalitete koje neće umeti dovoljno da ceni, tako da osim prijatnih izlazaka i mnogo obećenja, pitanje je da li ćete dobiti o dovoljno ljubavi.Ipak, od vašeg stava mnogo zavisi. Bićete u situaciji da se prilagodite i onima sa kojima nemate mnogo dodirtnih tačaka i to će biti mač sa dve oštrice. Krajnji bilansa može biti poražavajući po vas jer ćete kako vreme bude odmicalo biti sve posesivniji i ljubomorniji shvatajući da je partneru možda sve preče od vas.Budite posebno oprezni ako budete u vezi sa Ovnom, Bikom, Vagom ili Vodolijom. Ribe i Strelac će biti uz vas kao uteha.
Zdravlje – Moguća upala mišića.


JARAC (22. 12. – 20. 1. )Posao – Ovo je period velikih poslovnih poduhvata, vaše ambicije su naglašenijie nego ikada ali vi nećete biti svesni koliko napora ulažete, moguće u posao koji se neće isplatiti, ili ne bar onako brzo kako ćete očekivati. Kolege će očekivati da vi rešavate sve njihove probleme i previše će se oslanjati na vas. Ako ste osoba koja ima veliku odgovornost na poslu, utoliko gore po vas. Vaš entuzijazam može biti mač sa dve oštrice jer ćete bukvalno biti preremoreni od velikih napora kojima ćete se izlagati. Nekome ste veoma dragi i ta osoba će vam ponuditi pomoć. Ako se radi o nekome ko istovremeo ima i neke simpatije prema vama, ne oklevajte, prihvatite pomoć, nećete morati za uzvrat ništa da pružate. Možete imati uspeha u poslu koji zahteva od vas da budete veoma energični i uporni. Imate veliku podršku jednog Bika,Vage,Blizanca i Device,tako da imate na koga da se oslonite.Možete imati dobit od svake vrste delatnosti koja podrazumeva da treba da posedujete dar za praktične poslove, kao što su građevina, arhitektura, ali i u okviru dizajna i umetnosti. Iako pripadate osobama koje dobro funkcionišu u okviru nekog sistema, imaćete takođe potrebu da budee svoj gazda i verovatno ćete razmišljati o osnivanju privatne firme.
Ljubav – U toku prelaska Sunca preko znaka Ovna, većina predstavnika vašeg znaka želi da uđe u brak, da zna na čemu je, da se bavi porodicom ili da je formira. Ovo je dobar period za sve one koji su inače već planirali da se venčaju, naročito ako je partner ambicozan i ako se bave sličnim poslom. Vrlo je važno da se po mnogim praktičnim pitanjima slažete sa partnerom ali će vam takođe biti bitan duhovni sklad. Nekome ste veoma dragi i ta osoba će se potruditi da vam da na znanje koliko joj značite. Budite spremni da „podmetenete leđa“ ako želite da ostvarite harominičnu atmosferu u porodici. Vaši bližnji baš i nemaju mnogo sluha za vas ali to vas neće omesti da se maksimalno potrudite da vaš odnos kako sa članovima porodice tako i sa partnerom bude dobar. Od 1.aprila kreće jedan mnogo romantičniji bolji period u toku koga ćete biti spremni na mnoge ustupke i sve ćete gledati sa optimizmom, čak i ako budete svesni da mnogo dajete sa neizvesnim ishodom, jer partner će oberučke prihvatati sve što mu pružate bez većih naznaka da je voljan da napravi bilo kakav ustupak.Jarci za koje ne važi pravilo da su romantični biće to i te kako u društvu Bika, Vage ili Device.
Zdravlje – Kontrolišite krvni pritisak.


VODOLIJA (21. 1. – 19. 2. )Posao – U mnoge nemate poverenja a to ne pokazujete ili bar taktizirate do te mere da vas to obzbiljno nervno iscrpljuje. Naglašena je astrološka kuća mentalnog stanja što znači preteranu nervnu razdražljivost ili mnogo rada, posebno kada je u pitanju neki posao u koji je potrebno uložiti mnogo entuzijazma. Naglašena intuicija vodi vas ka pravim saradnicima. Jedan Blizanac ili Bik nisu baš neko na koga se možete pouzdati a ni Rak koji pokušava da vam nametne svoje mišljenje. Pripazite na finansijsko stanje, spremni ste da mnogo uložite u nešto što je veliko pitanje da li će vam se vratiti istom merom. Ako je vaš posao ono što je za druge hobi, sve više vremena posvetćete svojim interesovanjima uz mnogo entuzijazma ali ćete bar biti duhovno ispunjeni uz mogućnost da nešto i zaradite. To „nešto“ za mnoge predstavnike vašeg znaka može biti popriličan iznos ali dobro pazite ako sklapate ugovore sa nekim. Dokumenatcija je od presudnog značaja za vas, bilo da ste nešto od toga zagubili ili ćete potpisati nešto zbog čega se docnije možete pokajati. Brzina će biti vaš loš saveznik u svakom pogledu.
Ljubav – Slobode Vodolije će biti veoma društvene, spremne na izlaske i pokušaće da srede svoj ljubavni život na najbolji mogući način, naravno po sebe. Neki ustupci su neminovni i to je ono što će vas u velikoj meri iritirati jer ste navikli da budete svoj na svome a partner će biti podjednako uporan da vam nametnete svoju volju. Tokom ovog perioda možete dolaziti u situaciju da se raspravljate sa onima koji vas vole, ne shvatajući da time sami sebi pravite štetu. Ne morate biti po svaku cenu direktni, neposredni, naročito ne pred nepoćznatim osobama u društvu partnera jer će biti veoma važno kakav utisak ostavljate na njega. Ako ste u stalnoj vezi vaša preterana potreba za slobodom biće „kažnjena“ tako što može doći do raskida sa Strelcem ili Vodolijom a ako ste u vezi sa Blizancima ili Bikom, moguće Vagom, ili ste sa njima u braku, mogu vam zagorčati život. Da biste imali slobodu, moraćete nešto da date za uzvrat. Nemojte se preterano nervirati ako vam ne pođe za rukom da privučete pažnju osobe koja vas uporno ignoriše. Mlade, slobodne Vodolije mogu biti u prilici da sretnu Ovna ili neku drugu Vodoliju sa kojima će imati veoma komplikovan odnos.
Zdravlje – Pazite da se ne povredite baveći se sportom.


RIBE (20. 2. -20. 3. )Posao – Imate priliku da najzad uzmete svoju karijeru u svoje ruke i da se postavite odlučno po nekim vrlo važnim pitanjima.Trebalo bi da prihvatite savet osoba koje su vam odane i za koje znate da vas nikada nisu izneverile iako možda prema njima niste baš uvek bili ljubazni a ni one prema vama.Vaš pretpostavljeni kao da će shvatiti koliko vredite,zbog čega vam može ponuditi odgovorno radno mesto ili vas može poslati na službeni put u inostranstvo.Naglašen znak Ovna znači za vas mogućnost napretka, povišenja plate ili razgovore o nekom novom radnom mestu. Ukoliko ste samostalni u svom poslu,predstoji vam takođe napredak. Astrološko polje intelekta je naglašeno posle 1. aprila ,tako da ćete duhovitošu i šarmom briljati u društvu. Najradije biste se oslobodili nekih obaveza ili biste ušli u neke nove aranžmane,ali ćete morati da se pozabavite i onim što vas nervira. Moguć je veliki uspeh preko posla u izdavaštvu u medijima ali i oni koji se bave nekretninama mogu se nadati lepoj zaradi. Za vas kreće vrlo uzbudljivo proleće.Mogući su poveći dobici preko Ovna, Strelca, Lava ili Škorpije. Jarac računa da ćete pristati na njegovu ponudu.
Ljubav – Ljubavni život je sasvim zadovoljavajući naročito ako ste u vezi sa vatrenim znakom. U stvari,vi verovatno bežite od ključnih pitanja koja vas najviše opterećuju,baveći se nekim spoljašnjim aktivnostima koje samo predstavljaju odugovlačenje nečega što je neminovno.Moraćete da postavite svoje odnose sa jednim Ovnom,Rakom ili Strelcem na nove osnove. Mnogi predstavnici vašeg znaka vole slobodu više nego išta, čak i ako ste u dugoj vezi u kojoj dobijate mnogo ljubavi od partnera, kao da vam se ne žuri u brak ili ako ste u braku, pokušavate da se izborite za svoju slobodu.Neko vam je veoma odan i to će vam dati na znanje na konkretan način. Mogući su razgovori o braku ili o zajendičkom životu. Pokušaćete da se izborite za svoju slobodu tako što ako vam ponude posao u inostranstvu, prihvatićete ga nezavisno od toga da li će zbog toga stalni partner ili članovi vaše porodice da bilo šta trpe ili se neće sa tim slagati. Moguće je da ćete i u privatnom aranžmanu otputovati negde zajedno sa osobom koja vam je draga.Mlade slobodne Ribe, posebno žene, mogu očekivati vezu sa muškarcem koji je poznat u javnosti i koji se najverovatnije bavi nekim biznisom ili sportom.
Jedan od najpoznatijih astrologa sa prostora Adria regiona:
Sanja , profesionalni Astrolog, Numerolog i Tarot tumac. Probajete i uverite se u kvaliet predviđanja.
065/68-17-161

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!