Saturday, July 20, 2024
HomeBlueSavršeni MacBook Pro 13 računari

Savršeni MacBook Pro 13 računari

Spajajući jednostavne linije sa moćnim hardverom i hladnim aluminijumom dobijate najlepše i najbrže prenosive računare na svetu – MacBook Pro mašine. Njihova svedenost i elegantne crte osvojiće kako jači, tako i lepši pol nudeći im slobodu pokreta i radne veštine kakve drugi računari nemaju.

Bilo da izaberete model dijagonale 13, 15 ili 17 inča saćekaće vas jednako kvalitetan displej, vrhunska FaceTime kamera i odlično odrađena tastatura sa pozadinskim osvetljenjem. Multi-Touch trackpad je tu da vam pruži navigaciju o kakvoj ste do sada mogli da sanjate, a Thunderbolt tehnologija će vam doneti neverovante brzine transfera podataka, čak nekoliko puta brže u poređenju sa aktuelnim USB 3.0 protokolom.

Za one koji tek ulaze u Mac savet savetujemo kupovinu 13-inčnih modela koji nemaju diskretnu grafiku i četvorejzgarne procesore, ali su zato sasvim komforna rešenja za studente i srednjoškolce, kao i sve korisnike kojima grafika nije od presudnog značaja. Pomenuta dijagonala možda više ide uz lepši pol, međutim to je naš subjektivni utisak, jer mi nismo modni kreatori, već ljudi koji IT očima vide svet ispred sebe. Za 13-stice je karakteristično da su veoma tihe u radu, te da dolaze sa istim softverskim alatom kao i veće MacBook Pro mašine.

U odnosu na prethodnu generaciju 13-stica jasno se da osetiti veća radna autonomija baterije (do 7h), kao i za nijansu blaži hod taster. Zvučne performanse su odlične, dok je stepen zagrevanja sveden na minimum, tako da se tokom rada cooler uključuje samo u izuzetnim situacijama, odnosno kada su pokrenuti neki zahtevni procesi.

Sve u svemu MacBook Pro 13-stice su mašine u koje će te se sigurno zaljubiti već na prvi pogled. Sposobne da odrade sve zadatke koji se postave ispred njih, sa besprekornom Snow Leopard platformom u ovom monetu predstavljaju i veoma primamljivu kupovinu.

Cena (sa PDV-om):

Modeli dijagonale 13 inča: od 118.490,00 dinara

Kontakt: Apcom, www.apcom.rs

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!