Thursday, June 13, 2024
HomeGreenAstrologijaMesecni Horoskop za Mart

Mesecni Horoskop za Mart

OVAN

Posao – Vaš znak počinju da „opsedaju“ spore planete koje donose preokret i treba da se spremite za važne događaje koji vas čekaju ovog proleća. Jupiter, simbol inostranstva i novca nalazi se u vašem znaku posle dvanaest godina što vam donosi mogućnost uspeha kako u radu sa strancima tako i studentima u traženju stipendija ili u stručnom usavršavanju. Ipak, naglašeno je i astrološko polje tajni sa Marsom, vašim vladaocem pa se čuvajte osoba koje su vam slične, po profesiji ili temperamentu. Posle 9. marta situacija postaje nešto povoljnija kada u vaš znak bude ušao Merkur, brza planeta koja vam omogućava dobru komunikaciju zbog čega ćete mnogo lakše ostvariti kontakt sa sradnicima posebno sa jednom Vodolijoim. Početkom marta treba da budete oprezni kada je u pitanju saradnja sa Jarcem, Škorpijom, nekim drugim Ovnom i što je vaš položaj viši to ćete više imati želju da napravite zaokret u karijeri. Ulazak Urana, planete promena u vaš znak posle više od sedamdeset godina, 12. marta martovskim Ovnovima daje mogućnost da izbiju u prvi plan, naročito ako su preko posla kojim se bave prisutni u javnosti. Ako ste se odlučili za sport ili posao u medijima, umetnosti, budite direktni, uporni i spremni za timski rad.

Ljubav – Početkom perioda, 20.21. i 22. februara možete doživeti prijatan susret sa nekom mnogo mlađom osobom, naročito negde na putu i to se najpre može dogoditi rođenima posle 10. aprila. Vašim astrološkim poljem partnerstva vlada Venera, planeta ljubavi, nežnosti i ona će od početka marta biti dobro postavljena u astrološkoj kuči vaših prijatelja . Sve do 12. marta moći ćete da ostvarite dobar kontakt sa osobom koja vam je draga, novom simpatijom ali ne i sa stalnim dugogodišnjim partnerom koji će vam mnogo toga prigovarati. Od 7.do 18. marta nastupa napet period u toku koga će od vašeg strpljenja i dobre volje mnogo toga zavisti.Ako ste skloni tajnim ljubavima u vreme mladog Meseca 4. marta budite posebno oprezni ako ste u emotivnoj vezi sa Vagom, Bikom ili Jarcem ili, ukoliko u to vreme upoznate nekoga ko nije slobodan, situacija vam može imaći kontroli. Vladalac vašeg astrološkog polja ličnosti, Mars u nestalnim, osećajnim Ribama čini vas previše nesigurnim i bolećivim a ne osećate se najbolje kada vas preplave osećanja kojima ne umete da vladate. Devica i Blizanci vam mogu pomoći da se se lakše snađete u emotivnim „turbulencijama.“.

Zdravlje – Moguć je nazeb.

BIK ( 21. 4. – 21. 5. )

Posao – Do 1.marta pokušajte da završite sve poslove sa inostranstvom, jer nakon tog datuma moraćete da pokažete svu snagu svoje intuicije, sposobnost odabira pravih saradnika i biće više nego neohodno da ne postupate impulsivno. Kako vreme bude odmicalo tako ćete i vi biti pod sve većim pritiskom i u neizvesnosti kako u pogledu vašeg statusa, tako i u pogledu odabira saradnika. Vage, Bikovi, Škorpije mogu biti uporne da vam se nametnu kao saradnici. Prepun planeta znak Riba može delovati na vas prilično konfuzno jer ćete imati naizgled nekoliko mogućnosti kada je u pitanju karijera ali mnoge ponude neće biti baš sjajne. Kako vreme bude odmicalo tako ćete i vi biti s razlogom nesigurni jer gomilanje planeta u znaku Ovna vama ne donosi sigurnost. Ako rešite da promenite posao, pazite da posle 12. marta to ne bude u afektu ili kao posledica razočarenja, ljutnje. Glavna motivacija treba da bude vaša potreba da pokažete svoje talente. Najkomplikovane odnose imaćete sa Ribama ili Strelcem. Vodolija vam može okrenuti leđa u poslednji minut a oko 2. marta čuvajte se Jarca, Device i Blizanaca i nemojte potpisivati toga dana nikakav ugovor, posebno ne sa strancima.Finansijsko stanje može biti prilično nestabilno, naročito posle 9. marta. Nije momenat da započinjete privatan posao, posebno ne sa Vodolijom.
Ovakva pozicija ovog astrološkog „dobrotvora“ može vam doneti i moćne neprijatelje koji će pomno pratiti sve šta radite i pokušaće da vas u tome onemoguće. Finansijska situacija se popravlja.

Ljubav- Početak perioda donosi mogućnost strastvene avanture sa nekim koga možete upoznati na putu u inostranstvu ili sa nekim ko radi za strance. Ako se radi o nekome ko se bavi umetnošću ili vas deli velika razlika u godinama, moraćete da budete mnogo oprezni jer se može dogoditi da budete nekome razervna varijanta što će vas posebno povrediti. Interesantan susret moguć je 27. i 28. februara. Nemojte se opterećivati razmišljanjima o vernosti stalnog partnera, naročito ako ste dugo u vezi ili braku, posebno ako ste u vezi sa Jarcem, Rakom ili Lavom. Jedno dugogodišnje prijateljstvo se može pretvoriti u romantičnu ljubav a početkom marta jedan Jarac ili Vaga vas mogu staviti na neku vrstu iskušenja kada je u pitanju vaša veza. Od 5. do 19.marta pred veilikim ste izazovom u pogledu jedne Device koja će pokušati da vas „oblikuje“ po svojoj želji. Niste spremni nikome da se „pokorite“. U astrološkoj kući tajni i tajnih ljubavi nalazi se asteroid „Lust“ ( požuda), Amor a u polju prijatelja asteroid Karma. Vaš ljubavni život u velikoj meri zavisi od vašeg društvenog života. Trebalo bi da budete mnogo diskretniji i ma s kim da ste u vezi, ne pokazujete šta osećate, budite dobar taktičar, to će partnera više zaintrigirati.

Zdravlje – Glavobolja.

BLIZANCI (22. – 21. 6. )

Posao – Prvih nekoliko dana perioda potražite jednog Ovna, Ribu ili Strelca ako nameravate da napravite neki brzopotezni posao.Vladalac astrološkog polja vaše ličnosti, Merkur, nalazi se u vašoj astrološkoj kući karijere i sve do 9.marta iskoristite priliku da započnete nov projekat, utvrdite poziciju na poslu ili ugovorite neki nov posao. Studeni mogu imati velikog uspeha a mladi, talentovani Blizanci mogu se nadati velikom uspehu, kako u sportu tako i u umetnosti. Od početka marta dobijate priliku da upoznate neke nove interesantne saradnike koji će vas motivisati u onome što želite da postignete. Mladi Blizanci koji su dugo imali utisak da tapkaju u mestu sada će moći da pokažu svoje talente, da se istaknu među starijima a 12.marta prva Mesečeva četvrt donosi priliku za dogovor sa Strelcem ili Ribama. Sve vreme asteroid Psiha u vašem znaku omogućava vam da imate dobar uvid u sve što se dešava na poslu ili ako ga tražite da ostavite dobar utisak na buduće poslodavce. Finansijska situacija je sasvim solidna, ali ako vam neko osporava prava na neki novac na koji ste dugo čekali da vam isplate, izborićete se za svoja prava.Možete se nadati nekim ekstra dobicima preko honorarnih poslova.

Ljubav – Ovo bi mogao biti period velikih nezaboravnih ljubavi, početak novih i pripremite se za mnogobrojna uzbuđenja. Nekome je stalo da vas fascinira i to je osoba koja je prisutna u javnosti, koju viđate u društvenim krugovima a Merkur, vaš vladalc u Ribama od 21. februara do 9. marta deluje prilično konfuzno na vas ne. Nećete biti sigurni da li ste osobu koja vam se dopada uspeli da osvojite ili ne, naročito ako je zbog posla često odsutna iz vašeg mesta. Ulazak Merkur u znak Ovna 9. marta i tranzit Venere, planete ljubavi preko znaka Vodolije pozitivno će uticati na vas, naročito ako ste mladi. Bićete mnogo spremniji da se angažujete u ljubavi i nećete lako odustati od svojih planova ali pazite da ne postanete žrtva neke spletke ili da ne stavite na kocku dugogodišnju vezu zbog flerta ili avanture sa osobom koja je sigurna u svoju privlačnost i moć koju ima nad vama.Veza sa nekim s kim vas deli popriličan broj godina može doneti mnoge nezaboravne trenutnke ali i probleme kojima niste dorasli ili nećete želeti da ih rešavate. Pokazaćete sklonost ka tajnim ljubavima u vreme prve Mesećeve četvrti u Biku 4. marta kada može „pasti“ na šarm jedne Vage.

Zdravlje – Primenite na sebi alternativni način lečenja.

RAK (22. 6. – 22. 7. )

Posao – Period vladavine znaka Riba vama uvek donosi sjajnu šansu za obnavaljenje odnosa sa osobama koje žive u inostranstvu ili mogućnost za stručno usavršavanje, zaključenje ugovora sa strancima.Dva najnaglašenija znaka su Ribe i Ovan preko kojih prelaze moćne planeta koje donose velika promene i velike šanse.Za vas to znači mogućnost promene posla, napredovanje ali samo ako ne ustuknete pred izazovima. U vreme mladog Meseca 4.marta moraćete da budete oprezni u radu sa Jarcem ili Blizancima jer vam mogu postaviti neprihvatljive uslove. Moguća su česta putovanja i poslovne ponude iz prekookeanskih zemalja, imate šanse da se proslavite i van granica zemlje. Što ste mlađi to su veće šanse da neko u vama prepozna osobu koja poseduje neki izuzetni talenat. Sa mnogo entuzijazma pristupićete nekom novom poslu a zbog onog koji ste već završili moraćete verovatno da se često pojavljujete u javnosti. Ako vaš posao podrazumeva anonimnost, porašće vaša popularnost kod kolega a pretpostavljeni vam može ponuditi bolje uslove za rad ili neku vrstu stručnog usaršavanja.Dobićete poziv da se sretnete sa osobom na položaju koja će vam ponuditi da pređete da radite za njega, a još bolja ponuda doći će od neke dame na položaju.

Ljubav – Većina Rakova ne voli da bude sama osim one sredovečne ili u zrelom dobu koje shvataju prednost slobode. Ako ste u dužoj vezi ili braku, bićete više okupirani sobom nego partnerom i on će morati da se prilagođava vama jer drugačije veza neće moći da funkcioniše pošto će vam profesionlni život biti i te kako bitan. Pokušaćete da organizujete život tako da vama bude dobro bez velike potrebe da partneru ugađate po svaku cenu. Moguće su čak i trzavice u vezama koje su izgledale prilično stabilne posebno u prvoj polovini perioda. Ipak, vi ćete zahvaljujući vašoj toleranciji i potrebi da shvatite i drugu stranu, preći preko mnogo čega radi nastavka veze. Ako vaš partner obavlja posao koji mu oduzima mnogo vremena zbog čega nema vremena za vas, okrenućete se onima koji su vam dragi, prijateljima, rođacima a moguće i nekoj novoj simpatiji i nećete želeti da vam bilo ko režira život. Osećanje da imate punu slobodu da izražavate svoje emocije i organizujete svoje vreme onako kako vama odgovara ispunjavaće vas velikim zadovoljstvom.Mladi Rakovi, posebno sa podznakom u Jarcu, Ribama ili Devici mogu imati utisak da su sreli osobu svog života.

Zdravlje – Proverite vid.

LAV (23. 7. – 22. 8. )

Posao – Boravak Sunca u Ribama čini vas prilično sumnjičavim prema dobrim namerama kolega i bez obzira na sve dobre prilike koje će se ukazati, bićete prilično uzdržani, naročito prema vodenim znacima posebno prema Škorpiji i Raku. Ovo je za vas period velikih iskušenja jer kada Sunce prelazi preko vašeg astrološke kuće neprijatelja mnoge osobe koje vas okružuju nisu vam naklonjene. Neki dugi Lav, Vodolija ili Ovan, mogu vam pomoći da se snađete u brojnim problemima ali u stvari vaša šansa leži u poslu sa strancima ili u odlasku za inostranstvo, bar na izvestan period. Ako ste mladi, bavite se poslom koji zahteva stručno usavršavanje možete očekivati povoljne ponude ali tek posle 12. marta. Sredina marta donosi jaku konkurenciju od strane osoba prema kojima morate da se postavite u potčinjen položaja što vama veoma teško pada. Sa Strelcem, Jarcem, Ovnom i Vagom teško da ćete lako postići dogovor ako ne budete maksimalno fleksibilni. Dobro pazite kako rukujete novcem i ako vaš posao podrazumeva odgovornost za fianansije neko će vam zameriti da niste svoj posao obavili kako treba. Mladi Lavovi se neće tako lako „predati“ ali sredovećni mogu potražiti neki drugi,lakši posao.Nije momenat da započinjete privatan biznis ni samostalno ni sa dobrim prijateljem.

Ljubav – Sunce u Ribama a vi u problemu. Može vam se učiniti da je partner previše samouveren, da previše pažnje poklanja sebi i svojim zadovoljstvima a da za vas nema vremena. Čak i ako se bude trudio oko vas to će vam biti „sumnjivo“. Ovo je period vaše malodušnosti osim ako niste sasvim mladi, bavite se sportom, mnogo vremena provodite van kuće i imate veliki krug prijatelja.U tom slučaju bićete i te kako na „ceni“ i mnogi će želeti da ih primetite. Sa Blizancima.Vodolijama, Ovnovima i Strelcima može imati sjajan odnos ako ne budete postavljati previše velike zahteve, jer ste skloni da sebe stavljate u prvi plan.Gotovo sve planete se nalaze nasuprot vašem Suncu a najbliža vam je Saturn, u astrološkoj kući intelekta, koji vas čini intelektualno jakim pa ćete suprotni pol pokušavati da fascinrate svojim znanjem što vam može biti od velike koristi ako idete na put a govorite strane jezike. Neko na putu van zemlje može biti veoma zainteresovan za vas a dobar utisak će ostaviti i oni koji se često dopisuju preko Interneta.Asteroid Karma u Ribama može značiti početak erotske veze sa lekarom ili umetnikom ali u pitanju će biti ipak „zabranjeno voće“.

Zdravlje – Moguć nazeb.

DEVICA (23. 8. – 22. 9. )

Posao – Vladalac vaše astrološke kuće posla i novca je pod uticajem Venere a karijere je Mesec pa ste tako pod vlašću ovih tzv. ženskih planeta koje vas čine prilično tolerantnim i spremnim na dogovor i svaku vrstu kompromisa. Venera vam neće baš biti naklonjena svojim položajem posle 2. marta i zato iskoristite početak perioda da sve poslove završite, naročito ako ste u radu orijentisani na Jarca ili Škorpiju. Bik će biti dobar izbor ako vaš posao podrazumeva timski rad a nakon toga neće vam biti lako ako ste neka vrsta šefa ili ste glavni nosilac posla. Tranzit Sunca preko Riba donosi vam saradnike koji svaki čas menjaju mišljenje, nestabilnost na radnom mestu ali ipak, imaćete pomoć Jupitera i Urana koji će vam omogućiti da lakše donesete odluku o prelasku u drugu firmu, moguće stranu gde će biti vrlo voljni da vas dobro plate.Privatni aranžmani u vidu poslova sa prijateljima ili kolegama nisu za odbacivanje ali sve zavisi o kome se radi jer ćete počekom marta imati prilike da dobijate i dobre ponude samo ćete morati da budete oprezni u odabiru one pravi. Bik, Riba, druga Devica biće uporni da vas nagovore na nešto što će samo prividno izgledati kao neka vrsta iskušavanja vaše lojalnosti trenutnoj firmi. Uz malo diplomatije, sve će se završiti povoljno po vas.

Ljubav – Nekome ste veoma dragi ali ako se radi o osobi koja nije slobodna, otvorite četvore oči. Ne ulazite u ljubavni trougao da ne biste ostali kratkih rukava ma koja strana da ste, slobodni ili u braku. Jek, romantične, strastvene osobe privlačiće vašu pažnju i slobodne Device mogu se nadati susretu o kome su maštale. Dobro razmislite da li treba da mešate poso i ljubav čak i ako ste dama Devica a „proganja „ vas neko ko je mnogima opsesija.Oni koji su dugo u vezi a nisu spremni da naprave drastičnu promenu u svom životu bilo da uđu u brak ili da raskinu vezu treba da malo više osluškuju sebe jer će izazovi biti brojni a vaše strpljenje pri kraju.Nejasne situacije koje dugo traju, naročito sa kolegama neće se razjasniti ali može doći do susreta ili zajedičkog odlaska na put. Nemačko jezičko područje za mnoge je pravi izazov kada je u pitanju flert, romansa ili veza sa nekim na koga ste dugo čekali. Oni koji dugo sede ispred kompjutera i nikada nisu želeli da ostvare kontakt preko Interneta mogu doći u iskušenje da to učine i time otvaraju Pandorinu kutiju. Upoznaćete nekoga ko će vas osvojiti svojom duhovitošću i obrazovanošću. Vrlo brzo nakon toga može doći do susreta koji će značiti početak veze

Zdravlje – Moguć nazeb.

VAGA (23. 9. – 22. 10. )

Posao – Tokom ovog perioda iako vam je astrološko polje partnerskih odnosa kako ljubavnih tako i poslovnih „počastvovatno“ prisustvom Jupitera koji donosi novac, mogućnost ulaska u nov posao ili odlaska u inostranstvo, Saturn, planeta odgovornosti i ambicije koja ide retrogradnim hodom preko vaše astrološke kuće ličnosti čini vas nesigurnim i pomalo sporim a na momente impulsivnim pri donošenju značajnih odluka. Niste spremni nikome da budete savetodavac i vama je potrebno rame za plakanje. Mnogo toga što ste želeli niste ostvarili ali ste ipak na putu da se to dogodi. Saturn će biti u lošem aspektu sa Merkurom ( loše vesti) 3.marta, zatim sa Mesecom ( nesigurnost) 7. a od.8. marta do kraja perioda sa Jupiterom ( finansijske dileme) zbog čega možete strepeti da će vam neko doneti loše vesti u vezi sa poslom do koga vam je veoma stalo ili da bi nešto moglo da krene u pravcu u kom niste želeli. Ukoliko imate privatnu firmu nemojte se oduševljavati ponudama iz inostranstva bez prethodne provere o čemu se radi jer možete dobiti pozive za saradnju o kojima ste nekada samo mogli da sanjate ali firme za koje ćete želeti da radite mogu biti prilično finansijski nestabilne Potrebno je svoju karijeru sagledate u mnogo realnijm svetlu što će vas spasti eventualnih razočarenja.

Ljubav – Sve što se tiče ljubavnog života doživljavate previše dramatično i sa mnogo uzbuđenja često i nerviranja pristupate rešavanju i najtrivijalnijih problema koji se odnose na partnerske odnose.Velika je razlika između onoga kako izgledate i kako se osećate Mnogi vas doživljavaju kao glamuroznu osobu a vi sebe kao nekoga kome je potreban jak oslonac i to je u podjednakoj meri izraženo i kod dama Vaga i kod jačeg pola. Vaš znak je jedan od onih koji može doživeti najveće promene u ljubavi.Ulazak Urana, planete promene u vaše astorološko polje partnerskih odnosa može slobodnim Vagama doneti novu ljubav, poznanstvo koje bi moglo da značajno promeni vaš život. Mnoge Vage koje su dugo već nezadovoljne svojom vezom ili brakom uspeće da reše problem tako što će rešiti da unesu novine u odnos sa partnerom što će naići na oduševljenje one druge strane. Mnogi će se zaljubiti po prvi put veoma ozbiljno a oni koji su u zrelom dobu osećaće se kao da su u „cvetu“ mladosti. Dame Vage treba da se paze da ne dođu u iskušenje da uđu u vezu sa nekim ko nije slobodan ili ko je mnogo stariji od njih jer će to biti jaka emotivna veza sa mnogo uzbudljivih prekoreta.

Zdavlje – Oajačajte imunitet.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11. )

Posao – Spremite se za raznorazna iznenađenja. Mnogo planeta u astrološkim kućama posla, privatnog posla ali i onog koji predstavlja vaše svakodnevne obaveze, mogu doneti neočekivane obrte. Oni koji strepe da bi mogli da ostanu bez posla mogu u stvari dobiti unapređenje, i obrnutno, mnogi mogu neočekivano doći u sukob sa autoritetima.Poslednja Mesečeva četvrt u Strelcu 24.februara donosi mogućnost postizanja sporazuma sa strancima ili sklapanje novog aranžmana. Imate još uvek vremena da napravite dobru organizaciju posla a to je neophodno jer u vaše astrološko polje posla ulazi Uran, planeta promena a tu se već nalazi u vatrenom Ovnu i Jupiter pa bi bilo dobro da uhvatite tempo da vas mnogi ne preteknu. U poslednje vreme niste sinhronizovani što se tiče želja i mogućnosti.Mlade Škorpjie treba da budu krajnje realne i da ne očkekuju nemoguće a one sredovečne treba da se trgnu iz letargije i da počnu da prate mlade .Bavljenje umetnošću, medicinom, sportom donosi mogućnost uspeha. Finansijsko stanje nije loše jer većina Škorpija ne dopusti sebi da nema novca, ali da biste doživeli profesionalnu satisfakciju potrebna vam je podrška iskunijih od vas. Jer Škorpiji ipak nije sve u novcu iako je to znak bankara. Igrajte igre na sreću.

Ljubav – Prelazak Sunca preko znaka Riba pogoduje romantičnim Škorpijama koje vole tajanstvene veze ili su zainteresovane za nekog ko je veoma ambiciozan. I na ovom polju morate da nešto „rekonstruišete“, mnogo je očiju uprto u vas a vi biste najradije da vas svi ostave na miru. Ako sa Vagom, Jarcem ili Vodolijom niste uspeli da uspostavite komunikaciju koja vas zadovoljava nećete mnogo postići ni u ovih mesec dana, ali ne brinite se jer iako brzi hod Jupitera preko Ovna deluje na vas iritirajuće, kraj proleća će biti vaš. Sada je vreme da postavite temelje odnosima sa osobom sa kojom planirate budućnost, pomirenje, ili ulazak u brak ali ne žurite sa odlukama. U vreme mladog Meseca 4. marta čuvajte se podozrivosti jedne Vage, Jarca ili Bika, mogu otkriti o vama ono što vi želite da sakrijete.Pozicije asteroida ljubavi čine vas privlačnim u očima kolega ili onih koje srećete preko posla.Trenutno ste najosetljiviji na svaku vrstu interesovanja za vaš privatan život jer ste i sami u velikim dilemama kao da rešite emotivne probleme.Neka druga Škropija ili Rak, Bik i Ribe mogu biti pravi izbor za vas, naročito ako su slične profesije vašoj.

Zdravlje – Moguć je pad imuniteta.

STRELAC (23. 11. -21. 12. )

Posao – Natupa vaš period iako možda mnogi misle da ste digli ruke od svojih ambicjia vi ste u fazi priprema za ono što će doći. Odnosi sa strancima su od presudnog značaja kao i saradnja sa jednim Ovnom, Vodolijom i Jarcem. Nećete dopustiti da vas tranzit Sunca preko znaka Riba destabilizuje jer ovo nije baš vaš period u godini i zato najverovatnije u nekom intimnom krugu prijatlja pravite planove kako da napravite povratak na „velika vrata“. Malo ko može da pretpostavi kakve vam sve ideje padaju napamet ali vi ste svesni svojih kvaliteta i samo prividno ćete pristati na neke uslove rada koji vam ne odgovaraju dok ne dože vaših pet minuta.Početak perioda je veoma buran i poslednja Mesečeva četvt 24.februara znači da u to vreme treba da u intimnom krugu saradnika i kolega napravite dogovor šta i kako da uradite na polju posla. Mesec, vladalac astrološke kuće neprijatelja, konkurencije i velikog novca 27.februara tako je postavljen prema vašem znaku da može doneti provokaciju, poslovni izazov i zato pazite kome poveravate svoje tajne i s kim se dogovarate, posebno kada su u pitanju finansije.Od 4. marta do kraja ovog perioda imaćete nekoliko opcija, uglavnom u vezi sa poslom sa strancima. Ne žurite sa odlukama.

Ljubav – Ako ste u vezi ili braku, verovatno imate puno poverenje u partnera i prepuštate mu mnoge važne odluke koje se tiču vas dvoje uglavnom jer ste više nego posvećeni karijeri. Ovo je dobar period za odmor i zato bi bilo mudro da razmislite da bi možda trebalo da se obrnuto ponašate i da shvatite važnost privatnog života. Ako ste mladi,možete planirati preseljenje, renoviranje stambenog prostora ili proširenje porodice. Slobodni Strelci će se tokom ovog perida prividno smiriti i neće davati mnogo materijala prijateljima a još više „neprijateljima“ da prepričavaju njihov privatni život. Mnogi od vas će se truditi da obnove nekadašnu vezu, naročito ako je prekinuta bez nekog ozbiljnijeg razloga ili zbog mešanja sa strane. Previše ste sentimentalni i to vam kvari imidž, naročito ako ste muški predstavnik ovog znaka ili ste previše direktni i autoritativni ako ste dama Strelac.Ako vam se neko bude udvaro oko 24.marta a niste slobodni i uđete u kratku avanturu, vrlo bolno razrešenje situacije vas čeka sredinom marta. Ne rizikujete ako vam je partner rođen u znaku Ovna, Blizanaca ili Device. Mladi slobodni Strelci mogu upoznati nekoga s kim će tek za oko mesec dana započeti ozbiljnu vezu.

Zdravlje – Moguća povreda u kući.

JARAC (22. 12. – 20. 1. )

Posao – Naglašeno astrološko polje intelekta i privatnog biznisa „tera“ vas da se poduhvatite nekih poslova koje ste odlagali. Ma čime da se bavite morate napraviti drugačiji pristup poslu, utoliko pre ako imate mnogo neostvarenih ambicija. Početak perioda donosi velike tenzije, posebno poslednja Mesečeva četvrt 24. februara donosi dilemu u vezi sa saradnicima koji vam prave probleme. Najverovatnije se ćete 27. prelomiti i uraditi ono što je najbolje rešenje za vas. Značajan datum je 2. mart kada ste spremni za nove poslove a 7.ćete biti veoma odlučni i postaviti svoje uslove koje će kolege morati da ispštuju. Ako ste mladi i na početku karijere, na novom radnom mestu, veoma vas cene i tokom ovog perioda moguće je unapređenje. Privatan biznis mogao bi biti rešenje za vas, naročito ako imate nesigurno radno mesto. Bilo bi mudro da proširite saradnju na inostranstvo i ako ste mladi da ozbiljno razmislite o mogućnostima koje vam se pružaju u nekoj drugoj zemlji. Ako se bavite odgovornim poslom koji volite, ne morate da „osvanete“ za kompujterom ili nad radnim papirima. Najbolje će u ovom periodu proći pisci, novinari, umetnici. Možete dobiti vest o nasledstvu ili neki veći, vredan poklon.

Ljubav – Verovatno imate bezbroj zamerki na ponašanje stalnog partnera ali bi bilo dobro da ostanete dosledni onome što ste sa sami sa sobom „dogovorili“ i da promenite kurs. Partner je svestan da može da računa na vašu toleranciju i mnogo bolje uspeva da vam nametne svoju volju nego što vama polazi za rukom da nametnete fer igru i stil koji bi vas zadovoljio. Kada je naglašena astrološka kuća doma a u nju ulazi revolucionarni Uran ili ćete se useliti ili iseliti iz neke kuće, vaše ili vašeg partnera. Mnogi će shvatiti da je došao kraj njihovom strpljenju. Pošto ste ipak predstavnik konzervativnog znaka da se ne biste kajali, iskoristite tranzit planeta koji vam omogućava da na fini način date na znanje da cenite partnera jer je njemu to neophodno. Svaka pažnja koju pružite vratiće vam se višestruko a ako ste slobodni, razradite taktiku zavođenja jer osoba koja vam se dopada ineće biti baš lak „zalogaj“. Nažanost nećete biti skloni taktiziranju već ćete vrtoglavo ulaziti u flertovanje jer vam je potreban emotivni „doping“. Od početka marta kreće uzbudljiv period u toku koga možete zavesti Bika, Vodoliju, Ovna, Vagu ili Jarca. Ako je stalni partner rođen u znaku Škorpije ili Raka, čuvajte se da vam ne priredi neku manju osvetu.Drugi su na listi čekanja.

Zdravlje – Pazite se na ulici.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2. )

Posao – Sunce koje je inače slabo u vašem znaku odlazi u romantične Ribe i vi počinjete da pravite planove u vezi sa novim poslom za koji mnogi misle da su kule u vazduhu.Teško vas je pokolebati i bićete spremni da se maksimalno potrudite sa svoje snove ostvarite a u tome će vam pomoći i Jupiter koji donosi značajne kontakte sa strancima i Uran, vladalac vašeg znaka koji je samo po sebi planeta promena. Obe planete će boraviti posle 12.marta u vašem astrološkom polju posla i novca i do tada napravite precizan plan o budućim aktivnostima jer ćete verovatno biti veoma zauzeti. Svest o tome šta želite. posebno ako ste mladi ili o tome šta je vredno vašeg napora, kojim putem želite da idete toliko će biti jaka da vam nikakav savet neće biti potreban. Mnoge Vodolije će biti u stanju da razreše neke dileme i pored veoma napornog aspekta koji će obrazovati optimistični Jupiter i pesimistični Saturn pa ćete se sredinom marta osećati kao na klackalicli. Moguće da će se oko vas „lomiti koplja“ i da će mnogi želeti da vas pridobiju za sebe. Vaš glavni cilj će biti da svoje usluge, znanje i talente što bolje unovčite. Dobra komunikacija sa osobma koje žive na nemačkom jezičkom području donosi rezultate.

Ljubav – Ako ste u vezi sa nekim ko je slične struke vašoj ne brinite se. Veza će biti više nego dinamična. Na vama je da napravite prvi korak, naročito ako se radi o nekome prema kome niste uvek bili fer. Prvi povoljan datum kada možete uspostaviti dobar kontakt sa osobom do koje vam je stalo je 24.februar u vreme poslednje Mesečeve četvrti. Asteroidi ljubavi vam idu naruku bez obzira da li se radi o nekoj novoj vezi u koju želite da uđete, o ulasku u brak ili vezi sa osobom sa posla koju tek nameravate da zpočnete.Dugogodišnje veze su pomalo na „probi“ i partner kao da se zamorio od nekih vaših pridika ili nezadovoljstva. To se naročito odnosi na one Vodolije koje su u vezi sa drugom Vodolijom, Vagom ili Ovnom. Ipak, posle 12. marta imate mogućnost da promenom taktike i sagledavanjem i svojih grešaka popravite odnos. Početak marta donosi velike izazove, naročito ako ste u vezi sa mnogo mlađim partnerom ili sa nekim koga poznajete iz rane mladosti, ako se radi o povratku prvoj ljubavi. Neko novo „ljubavno“ proleće samo što nije počelo za vas. Mlade slobodne Vodolije mogu upoznati nekoga ko živi u inostranstvu, radi za strance ili planira put što će samo prividno malo otežati vezu.

Zdravlje – Dobro se osećate.

RIBE (20. 2. -20. 3. )

Posao – Sunce vladalac vašeg astrološkog polja posla i svakodnevnice prelazi preko vašeg znaka donoseći nove mogućnosti kada je vaša karijera u pitanju. Vaš znak je na prelomnoj tački jer Uran, planeta promena posle sedam godina napušta vaš znak i ulazi u Ovna što će vas učiniti veoma ambicioznim ali da biste bili uspešni moraćete da se prilagodite nekim pravilima novog posla na koje možda niste spremni. Mnogi računaju na vas a vi vi ćete slediti svoje šesto čulo i sve što ste započeli pre sedam godna ako jer rezultiralo uspehom, imate šanse da sada budete još uspešniji. Ako tražite posao naći ćete ga na mestu gde to najmanje očekujete, neka iznenadna šansa će vam se ukazati u radu sa strancima. Potrebno je usavršite znanje jezika, naročito nemačkog ili ruskog jer ćete imati prilike da sarađujete sa kolegama iz ovih zemalja. Moguća su poslovna putovanja koja će vam se isplatiti ali pazite da vas neko ne prevari obećanjima koje neće moći lako da ispuni. Sredina marta donosi razne opanosti od strane neprofesionalnih kolega. Finansijsko stanje može se značajno poboljšati zahvaljujući napređenju.

Ljubav – Vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa Merkur od 21. februara do 8. marta boravi u vašem znaku zbog čega ćete biti u prilici da budete ona strana koja postavlja uslove. U vašem znaku Merkur je slab pa i vi niste baš naročito logični niti koristite razum kada je ljubav u pitanju. sledite slepo svoje emocije ne razmišljajući o tome kuda vodi veza.Posle 1. marta i Venera planeta ljubavi ulazi u vaše astrološko polje tajni a ljubavni asteroidi su se „skupili“ u blizini vašeg Sunca pa možete imati ponude sa više strana, između ostalog i neke „nepristojne“ ali vrlo prihvatljive. Kao predstavnik osećajnog i kolebljivog znaka još više ćete biti uzdrmani nečijom beskrajnom odanošću vama prema kojoj nećete moći da ostanete ravnodušni.U vreme mladog Meseca 4. marta može vam se udvarati ambicozna ili veoma ugledna osoba koja će pokušati da vas nagovori da radite zajedno što vas može dovesti istovremeno u emotivnu i profesionalnu dilemu. Ukoliko ste u dugoj vezi ili braku, pokažite razumevanje za partnera koji je najverovatnije suočen sa profesionalnim dilemama za koje mu je potrebna vaša podrška. Slobodne Ribe preko posla mogu upoznati stranca ili osobu koja radi za strance ili često putuje. Uzbudljiv period tek počinje za predstavnike vašeg znaka.

Zdravlje – Mogući problemi sa sinusima.

Sanja , profesionalni Astrolog, Numerolog i Tarot tumac
065/68-17-161

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!