Saturday, July 20, 2024
HomeBlueNeverovatne ženske cipele-”Lambordžini za šetnju”

Neverovatne ženske cipele-”Lambordžini za šetnju”

Žene u štiklama i to u super brzom automobilu su seksi, ali postoje neke stvari jednostavno bolje. Ukoliko niste obožavalac brzih automobila a ipak obožavate neobičan dizajn cipela, postoji jednostavno rešenje. Obujte neki fensi automobil.

Britanski dizajner Tim Cooper zamislio je lambordžini cipele na visokoj štikli od karbonskih vlakana.  Ove cipele trebale su da predstavljaju budući proizvod za Tonino Lamborghini-a.

Inspiraciju za dizajn uzeo je na ugled Lamborghini Gallardo Spyder, proglašen za auto iz snova, davne 2006. godine u TW šouu Top Gear.  Jednostavnim prilagođavanjem prednjeg dela, a zadnji deo uzdigao na potpetice došao je do spajanja omiljenih muških i ženskih fetiša.

Glavna razlika između ova dva lamborghinia bila je u ceni.Cipele su naravno 100 puta jeftinije od automobila.

Inače, ovo nije prvi put i pokušaj da se spajaju štikle i točkovi. 2008.godine dizajner Luca Steppers dizajnirala je opel cipele, koje su se prodavale u Holandiji.

Najšuveniji model cipelica, je svakako onaj izložen u Metropoliten muzeju, koji je 1965.godine napravila dizajnerka Katharina Denzinger.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!