Friday, June 14, 2024
HomeBluePampers Premium Care zaštita kože sa 5 zvezdica

Pampers Premium Care zaštita kože sa 5 zvezdica

Pampers je lansirao novi Pampers Premium Care – pelene koje nude zaštitu sa 5 zvezdica i pružaju vašoj bebi iskustvo sa 5 zvezdica! Nova saznanja stručnjaka iz Pampers-a otkrivaju da je bebino čulo dodira mnogo intenzivnije nego kod odraslih ljudi, zbog čega je svako iskustvo mnogo značajnije.

Tako što brine o koži svoje bebe, majka čini najbolje za svoje dete; pomaže da beba ima najbolja iskustva i brine se o njenom razvoju.

Dakle, dozvolite Pampers-u da ponudi zaštitu bebine kože sa 5 zvezdica, jer je bebina koža najzahtevnija koža na svetu, dok majka i dete uživaju u najvažnijim trenucima života razumejući značaj dodira.

Pampers Premium Care poseduje karakteristike sa 5 zvezdica, što je čini savršenom pelenom od Pampers-a za kožu koja sve još uvek oseća veoma intenzivno:

  • Ultra Dry: Sadrži Dry Max tehnologiju, koja klinički potvrđeno održava bebinu kožu suvom i do 12 sati i sadrži porozni sloj, u veličinama 1-3, koji apsorbuje tečnu kaku.
  • Ultra Care: Poseduje mekši zadnji deo koji omogućava koži da lakše diše, u veličinama 1-4, i specijalni losion na bazi aloje u svim veličinama, koji daje dodatni sloj zaštite.
  • Ultra Thin: Izuzetno tanak ali beskompromisan po pitanju Pampers-ovih mogućnosti upijanja.
  • Ultra Fit: Kreće se zajedno sa bebom a u isto vreme pruža najbolju zaštitu u klasi od Pampers-a. Veličine 1-2 sadrže i poseban sistem pričvršćivanja, a Pampers Premium Care sadrži rastegljive strane za udobno prijanjanje u veličinama 1-5.
  • Ultra Comfortable: Obložen mekanim materijalom na bazi pamuka koji pruža nežni osećaj zahtevnoj koži.

Za savršenu kombinaciju kada je u pitanju bebina koža, koristite nove Pampers Premium Care zajedno sa Pampers Sensitive maramicama – ne samo da omogućavaju nežno čišćenje, već takođe pomažu pri iritaciji. Pampers Sensitive Wipes sadrže jedinstveni losion koji vraća prirodni pH balans bebine kože dva puta brže od pamuka i vode.

Za više informacija o Pampers Premium Care posetite www.pampers.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!