Wednesday, July 17, 2024
HomeBluePridružite se humanitarnoj akciji ”Mame za mame“

Pridružite se humanitarnoj akciji ”Mame za mame“

U sklopu rođendanske kampanje Immo Outlet Centar organizovao je humanitarnu akciju „Mame za mame“, koja je simbolično počela 1. septambra i trajala tokom celog meseca. U toku akcije prikupljala su se sredstva za samohrane mame i njihovu decu, a celokupnu donaciju, Klubu samohranih majki uručiće voditeljka Maja Nikolić u petak u 12 časova, Bulevar Kralja Aleksandra 395.

Maja Nikolić, brižna majka troje dece, je prva mama koja je svim srcem podržala akciju Immo Outlet Centra i motivisala i druge mama da joj se pridruže.

„Kao majka znam da je za podizanje deteta najvažnija podrška. Neke od nas su u ovom najodgovornijem poslu same. Zato je važno da mislimo jedna na drugu, da razumemo, da budemo spremne da pomognemo. Hvala svim mamama koje su učestvovale u akciji “Mame za mame” i donirale sredstva samohranim majkama i njihovoj deci. Sve stvari koje smo prikupili u prostorijama Immo Outlet Centra doniraćemo u petak Klubu samohranih majki. Budimo majke, ne samo svojoj deci!”

Immo Outlet Centar želi da se zahvali svim mamama koji su u proteklih mesec dana podržale akciju “Mame za mame” i da Vas pozove da prisustvujete uručenju prikupljenih sredstava samohranim majkama, kojima je ova vrsta pomoći neophodna.

„Želeo bih da se zahvalim svima koji su i ovog puta podržali humanitarnu akciju Immo Outlet Centra. Trudimo se da uvek najviše pažnje poklonimo deci i njihovim potrebama, nakon akcije „Budimmo Svi Deda Mraz“ i donacije koju smo uručili mališanima u Zvečanskoj, želeli smo da kroz akciju „Mame za mame“ pomognemo i ovim hrabrim majkama i njihovoj deci. Prikupili smo zaista mnogo vrednih stvari od garderobe, igračaka, školskog pribora, hrane …  koje će nadam se pomoći i bar malo olakšati život ovim mališanima i njihovim majkama.“  – izjavio je Branimir Đurović marketing menadžer Immo Outlet Centra.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!