Monday, December 4, 2023
HomeBlueSmoki slavi 40.rođendan

Smoki slavi 40.rođendan

Smoki je porastao, dobio još mnogo obožavatelja, ali je ostao podjednako ukusan kao što je bio i pre 40 godina. Upravo zato, Smoki je brend broj jedan u regionu, sa nejvećim brojem fanova na Facebook-u koji trenutno prevazilazi broj od 442.000!
Baš zato, Smoki je zaslužio najveću rođendansku čestitku koju je ikada dobio. A uz malo kreativnosti, možeš i ti biti deo nje!
Zato, stani ispred kamere od pojasa na gore, raširenih ruku, tako da gledaš kroz ekran a dlanovi ti se nalaze van njega. Desnom rukom preuzmi  kesicu Smokija i postavi je ispred sebe. Pojedi jedan Smoki. Levom rukom prosledi kesicu sledećem Smoki fanu.
Gde ćeš snimiti svoj video i na koji način ćeš urediti svoj prostor u potpunosti je prepušteno tebi. Možeš čestitati Smokiju rođendan, pozvati drugare da ti se pridruže ili smisliti nešto sasvim originalno.
Video rad sa najviše lajkova dobiće na poklon DVD plejer, dok će narednih dvadeset plasinaih uživati u hrskavom Smoki paketu. Ipak, bitno je da budeš i što kreativniji jer će specijalni žiri posebno nagrađivati najzanimljivije radove – tri digitalne kamere biće dodeljene najoriginalnijem videu, kao i dvadeset Smoki paketa koje će dobiti oni najkreativniji.
Budi deo najvećeg lanca Smoki fanova i daruj Smokija poklonom kakav zaslužuje.
Jer – jedan je Smoki!
Direktan link za aplikaciju: www.bit.ly/Smoki40

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!