Thursday, June 20, 2024
HomeBlueMedijska buka zbog Švarcenegerovog vanbračnog deteta

Medijska buka zbog Švarcenegerovog vanbračnog deteta


Skandal oko vanbračnog deteta pojavio se u javnosti svega nekoliko dana pošto su Švarceneger i Marija Šriver saopštili da se razvode.
Ubrzo potom, Švarceneger je priznao da sa bivšom kućnom pomoćnicom ima sina.
Otkriće da glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger ima vanbračnog sina sa kućnom pomoćnicom izazvalo je ogromnu pažnju medija koji su nagrnuli u mirni gradić u srcu Kalifornije u potrazi za majkom deteta.
U trenutku kada je nekoliko američkih medija, uključujući i “Njujork tajms” objavilo ime Mildred Patricije Baene, roj fotografa i novinara pohrlio je u Bejkersfild u potrazi za majkom Švarcenegerovog vanbračnog deteta.
Baena nije bila dostupna za komentare. Njena starija ćerka Žaklin Rozo rekala za AP da je njena majka radila za Švarcenegera do skora, ali nije želela da daje bilo kakve izjave u vezi sa njenom prošlošću.
Skandal oko vanbračnog deteta pojavio se u javnosti svega nekoliko dana pošto su Švarceneger i Marija Šriver saopštili da se razvode posle 25 godina braka. Ubrzo potom, Švarceneger je priznao da sa bivšom kućnom pomoćnicom ima sina.

Fotografija dečaka koja je stavljena na Baenin profil na društvenoj mreži “Majspejs” (MySpace) ukazuje da postoji neverovatna sličnost sa Švarcenegerom iz mlađih dana.
”Da sam videla njega ili njegovu fotografiju, rekla bih da postoji sličnost”, rekla je prva komšinica Merilin Stilmen, dodajući da ona nikada ne bi pomislila da postoji veza između dečaka i bivšeg guvernera.
Stilmenova je rekla i da je znala da Baena, koja se pre nekoliko godina doselila u komšiluk, radi za Švarcenegera i da planira da ode uskoro u penziju.
Komšinica je dodala kako su Baena, njen muž i 13-godišnji sin dobre komšije.
”On je divan dečak, jako inteligentan i poštuje ljude oko sebe” rekala je Stilmen. ”On je dečak koga bi svako poželeo u svojoj okolini”, dodala je ona.
List “Los Anđeles Tajms” bio je prvi koji je objavio da Švarceneger ima dete sa kucnom pomoćnicom koja je dugo radila za njega, ali njeno ime nije objavljeno, samo je napisano kako je ona otišla u penziju u januaru nakon 20 godina rada za glumca i njegovu porodicu.
Izvod iz matične knjige rođenih Švarcenegerovog vanbračnog sina pokazuje da je dečak rođen iste nedelje kada i mlađi glumčev sin koga ima sa Šriverovom.
Šiverova nije davala izjave u javnosti o ovom događaju.
Ovaj incident vratio je pažnju na nekadašnje špekulacije u javnosti da je Švarceneger notorni ženskaroš.
Ubrzo pošto je postao guverner 2003. godine, “Los Anđeles Tajms”  je objavio izjave mnogih žena koje su tvrdile da ih je Švarceneger pipkao. On se tom prilikom izvinio, rekao da se nije lepo ponašao u svojim mlađim danima i pobedio na izborima.
U političkim krugovima godinama su kružile glasine da Švarceneger ima vanbračno dete, ali sve do sada te glasine nisu bile potvrđene.

U međuvremenu, bivši guverener je jasno stavio do znanja da želi da se vrati Holivudu. On je najavio da planira da igra sebe u animiranom TV šou pod nazivom ”Guvernator” (The Governator) i trenutno je u pregovorima oko reprize svoje najpopularnije uloge – “Terminatora”.
Izvor: Tanjug
UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!