Saturday, June 22, 2024
HomeBlueŽeljko Joksimović i Jovana Janković opet zajedno, svadba na jesen?

Željko Joksimović i Jovana Janković opet zajedno, svadba na jesen?

Posle mesec dana razdvojenog života, Željko Joksimović i Jovana Janković, najaktuelniji par u zemlji, odlučio je da još jednom otpočne zajednički život i nastavi sa pripremama za venčanje, koje će se kao što je prethodno planirano održati na jesen, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih paru.

Željko i Jovana su se u njegovom stanu videli dva puta pre nego što ih je vaš paparaco prekjuče uslikao zajedno.

Prvi put su se u tajnosti sreli čim su mediji objavili da grad bruji kako je ona u vezi sa Saletom Đorđevićem i već tada su učinili prve korake ka pomirenju.

Dugo su pričali o svemu i odlučili da ljubavi daju još jednu šansu, a njihovo sledeće viđanje samo je potvrdilo tu odluku – započinje priču izvor blizak popularnom paru i dodaje da se Jovana opet preselila kod Željka.

Jovana je deo stvari vratila u Joksimovićev stan već prilikom drugog susreta, a u trenutku kada ste je uslikali takođe je donosila kofere. On je otputovao za vikend jer ima zakazan nastup u Švajcarskoj, tako da će Jovana to vreme iskoristiti da se raspakuje. Koliko su rešeni da sve vrate na staro govori i to da su se dogovorili da nastave sa pripremama za venčanje koje je bilo zakazano za jesen.

O tome neće govoriti za medije, barem ne u doglednom periodu, jer su odlučili da ovog puta što je duže moguće svoju ljubav neguju i drže je daleko od očiju javnosti – kaže naš izvor i dodaje da Jovana i Željko nisu pominjali glasine o njenoj navodnoj preljubi sa Saletom Đorđevićem.

– Odlučili su totalno da zaborave na tu priču. Najvažnije im je da i dalje postoje osećanja između njih dvoje, tako da im je to dovoljan razlog da nastave tamo gde su pre mesec dana stali – zaključuje naš sagovornik blizak Joksimoviću i Jankovićevoj.

Kako bismo čuli komentar novog-starog para, pozvali smo i Jovanu i Željka, ali se oni do zaključenja ovog broja nisu javljali na telefone.

Kako saznajemo na osnovu pouzdanih izvora, Jovana Janković je bila impresionirana gestom i Željkovom emocijom na skorašanjem koncertu. Emocija sa kojom se Željko “uživeo” pevajući ljubavne pesme, koje je posvetio njoj, obaveštavajući je o tome sms porukama, je podsetila Jovanu na njihove trenutke sreće. Po svemu sudeći da ovoj ljubavnoj priči još nije došao.

Jovana je vratila skupoceni prsten na ruku

Kako „Alo!“ saznaje, atraktivna voditeljka odlučila je da pomirenje sa bivšim dečkom „ozvaniči“ i na taj način što će vratiti skupoceni verenički prsten na ruku. Podsećanja radi, naš list je već pisao o tome da je Jankovićeva skinula nakit sa leve ruke posle objave da su raskinuli veridbu, ali ga nikada nije vratila Joksimoviću, a sada, kako stvari stoje, za tim neće biti potrebe.

Želimo im sve najbolje i držimo palčeve za pobedu ljubavi.

Izvor: Alo i Estrada

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!