Thursday, July 18, 2024
HomeBlueFashion & StyleAmazfit GTR 2 Sport - Jedini sat koji podjednako dobro ide uz...

Amazfit GTR 2 Sport – Jedini sat koji podjednako dobro ide uz trenerku, ali i odelo

Upoznajte sat koji će vam olakšati teške izbore!

Proteklih godinu dana smo proveli u trenerkama zahvaljujući radu od kuće. Mnogi su nastavili da ih nose jer smo ih prihvatili kao ključnu stvar karantinskog stila, ali postoje i oni koji nemaju luksuz rada od kuće i prinuđeni su da svakodnevno idu na posao.

Bez obzira na to kojoj grupi pripadate, bez jedne stvari gotovo je nemoguće zamisliti život, a to je sat koji nam u svakom trenutku govori koliko još vremena nam je ostalo do dragocenog odmora od posla i početka vremena za nas.

Bilo da li slobodno vreme koristite na fizičke aktivnosti, ili noćne izlaske, Amazfit GTR 2 Sport će se svojim izgledom odlično uklopiti u sve prilike i odevne kombinacije i ponuditi vam još neke dragocene prednosti koje samo pametni satovi mogu – a to je praćenje svake fizičke aktivnosti i zdravstvenog stanja.

Poseduje HD displej u boji od 1.39” sa 326ppi pixela, što omogućava korisniku da u svakom trenutku jasno i čisto vidi sve ono što ga zanima – bila to poruka, poziv, bilo koja informacija ili određena aplikacija.  Kao što smo već pomenuli, modernom čoveku je važno da u toku dana završi što više obaveza, iz tog razloga je ovo prava stvar za njega koji uz Amazfit GTR 2 Sport neće propustiti nište, već će sve vreme biti u toku, jer oko svog zgloba ima sve što mu je potrebno.

Njegova baterija od 471 mAh uz normalno korišćenje može da traje do dve nedelje, a ukoliko se koriste osnovne funkcije koje poseduje kao sat, možete biti bez brige do 38 dana.

Punjenje baterije na magnetskom postolju traje 2,5 h – što pruža osećaj sigurnosti, jer je vaš novi asistent konstantno uz vas.

 

Svakodnevne obaveze ponekad bace u senku brigu o zdravlju, te se veoma često razne zdravstvene poteškoće shvataju olako. Amazfit GTR 2 Sport je tu da ukaže na problem čim se pojave prvi znaci da nešto nije kako treba. Različite opcije koje poseduje ovaj pametni sat, omogućavaju konstantan uvid u zdravstveno stanje – od celodnevnog merenja pulsa i protoka kiseonika u krvi, praćenje kvaliteta sna i merenje nivoa stresa.

 

SpO2 – merač protoka kiseonika u krvi pruža obaveštenje kada nešto nije u redu. BioTracker u toku celog dana meri otkucaje srca i upozorava ako su otkucaji viši nego što bi trebalo da budu.

Osim toga, vaš pametni asistent prati kako spavate, meri čak i ukoliko dremate duže od 20 minuta. Detektuje čak 4 različita nivoa stresa, koji mogu biti opušten, normalan, srednji i visok. Ako Amazfit GTR 2 Sport detektuje da vas je stres preplavio, pružiće vam savete kako da se umirite i umanjite stres.

 

U slučaju da detektuje loše rezultate, pametni asistent odmah upozorava na to da nešto nije u redu i da treba proveriti.

 

Prepoznaje 12 različitih tipove fizičke aktivnosti, kao što su trčanje na traci, trčanje u prirodi, vožnja bicikla, šetnja, plivanje. Obaveštava korisnika o tome koliko je kalorija sagoreno, koliko se brzo kretao, koliko je prešao. Svi ti parametri pružaju motivaciju da vežbanje bude još efikasnije i da korisnik bude aktivniji. U trenutku kada završite sa fizičkom aktivnošću, na vaš telefon će stići analitički izveštaj.

 

Takođe predstavlja i savršenog partnera u ostalim dnevnim aktivnostima.

 

GTR 2 Sport ima 3 GB interne memorije – a kada ga povežete na bežične slušalice ili zvučnik to znači da može da podrži između 300 i 600 vaših omiljenih pesama koje će vas pratiti na svakom koraku, tako da ćete imati mogućnost da se opustite kada šetate, trčite, putujete, jer je zabava tamo gde je GTR 2 Sport.

 

Zvučnik i mikrofon omogućavaju da neometano razgovarate dok ste u pokretu, primate i šaljete poruke što može biti korisno iz više razloga – nište nećete propustiti, a ne morate biti pored svog mobilnog telefona sve vreme, što je takođe dobro, jer nećete provoditi više toliko vremena sa telefonom u ruci, već ćete to vreme moći da iskoristite za nešto drugo.

 

U App prodavnici postoji više od 50 tema koje možete skinuti, a koje su dizajnirane tako da možete menjati teme u zavisnosti od toga da li idete na trening, u izlazak, na poslovnu večeru, a omiljenu fotografiju možete postaviti kao pozadinu na svom satu.

Sve o čemu vi kao korisnik treba da razmislite, jeste koju ćete od desetine tema postaviti na svoj sat.

 

O svemu ostalom je mislio Amazfit.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!