Monday, July 15, 2024
HomeArt ShowMuzikaGrupa BendOver objavila video za pesmu „Hladna lejdi“

Grupa BendOver objavila video za pesmu „Hladna lejdi“

Grupa BendOver objavila je video spot za pesmu „Hladna lejdi“ sa albuma „Zidovi prošlosti“ objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music.

 

Pesma je nastala u vihoru pesama koje su se našle na albumu „Zidovi prošlosti“. U svom opisu nosi jednu simpatičnu priču o osobi ženskog pola koja je bila inspirativna stihoklepcu. Dakle, reč je o ženi koja je svoju  lepotu čuvala samo i samo za sebe ne računajući na šamar vremena koji ispred nosa vrlo temeljno i detaljno prikazuje prolaznost“ objašnjava bend i kratko dodaje: „Za detalje… pa preslušajte pesmu!

 

U video spotu iskorišćeni su snimci sa nastupa grupe na Zaječarskoj gitarijadi. Video je snimao Milan Trkulja, editovao Sava Kozarski, a efekte potpisuje Goran Pantić.

 

Video spot za pesmu „Hladna lejdi“ možete pogledati na ovom linku: https://youtu.be/edPFo_qyWok

bendover2021-foto-Nikola-Dilberovic
Bendover / foto: Nikola Dilberovic

 

BendOver je autorski bend iz Beograda koji neguje čist i čvrst zvuk rock’n’rolla a trenutnu postavu benda čine Miloš Došić – Buca (vokal, usna harmonika), Vladan Vučić – Vule (gitara, prateći vokal), Goran Pantić – Panta (gitara, prateći vokal), Ivan Đačić – Đakon Strasni (bas gitara, prateći vokal) i Mario Milićević – Maki (bubnjevi).

 

Kažu da njihova muzika najbolje dolazi do izražaja na bini, pa pozivaju sve one koji žele da se u to uvere, da budu na nekom od njihovih predstojećih nastupa, od kojih je prvi na Air festu krajem juna.

 

Debi album „Zidovi prošlosti“ objavii su za diskografsku kuću Multimedia Music. Izdanje je dostupno na prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!