Thursday, July 18, 2024
HomeRedLjubav & SeksPoljubac govori umesto njega

Poljubac govori umesto njega

Poljubac je dodir usnama kao gest naklonosti, bezlični pozdrav, izraz poštovanja ili najintezivniji ljubavni trenutak. Poljubac je emocionalna reakcija koja utiče na stanje svesti i uma, deluje besprekorno magično, nežno, stastveno. Ona nas ispunjava najvećom srećom.

Sam čin ljubljenja predstavlja mnogo toga, razmenjivanje hemije, nežnosti, strasti ali i mnoštvo neverbalnih informacija.

Prilikom traženja partnera vode nas tri stvari, seksualni nagon, romantična ljubav i bliskost. Ljubljenje pomaže da se održi svi hemijski procesi. Dok se dvoje ljube, osim hemije razmenjuje se i mnoštvo informacija, svaka vrsta poljupca poručuje nešto.

Početnički poljubac

Ovaj poljubac je nežan, lagan i jednostavan dodir usana kada se ljudi tek upoznaju. Ukoliko je u početku prisutna blaga bojažljivost, paru je potrebno vremena da se opusti.

Poljubac i šaputanje

Ljubljenje koje je praćeno šaputanjem bilo kakavih reči, od slatkih do onih zloćastih, na uvo posebna je vrsta doživljaja. Ovo je pokazatelj da pored sebe imate muškarca koji bez problema zna da iskaže svoje želje.

Grickanje uha i ljubljenje ruku

Ukoliko partner počne da vam gricka uvo, ljubi vrat i ruke izbegavajući usta, pokazuje da mu se jako sviđate i da je svakako raspoložen za ljubavne igre. Ovakav tip ljubljenja odličan je recept za borbu protiv monotonije u vezi.

Nagnuta glava

Ukoliko primetite da partner prilikom poljupca, zauzima položaj nagnute glave znajte da se radi o tipu koji je spreman na kompromise.

Oči za najprisnije

Poljubac u području očiju pokazuje veliku nežnost i prisnost. Ova tehnika nije uobičajena jem mali broj parova dostigne tu vrstu bliskosti i istinske emocije.

Širom otvorenih očiju

Muškarci vole da drže oči otvorene prilikom poljupca, za razliku od žena koje obično drže oči zatvorenim. Za muškarce je ovo znak da potpuno uživaju u datom trenutku.

Tehničar

Muškarac koji se tokom celog procesa ljubljenja drži istog ritma, pritom se ne prilagošava vašoj brzini, je neprilagodljiv. A svaki koji se savršeno uklapa u vaš ritam može se slobodno reći da zna kako treba sa ženama.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!