Thursday, July 18, 2024
HomeBlueSajam novih tehnologija

Sajam novih tehnologija

Najnovije tehnologije i akcije za kupovinu tehničke robe kao i brojne interaktivne promocije zabavne elektronike, očekuju sve posetioce UŠĆE Shopping Centra u periodu od 17. do 25. septembra tokom sajma novih tehnologija pod nazivom “Pogledaj  budućnost”.

Svi posetioci sajma moći će da probaju 3D igre sa xBox konzolom na Samsung smart 3D televizoru, slikaju najlepše fotografije sa Nikon fotoaparatima, da se ulepšaju Philipsovim malim kućnim aparatima, provere brzinu Asus kompjutera i probaju najnovije proizvode kompanije Lenovo.

Sajam će posetiti i Lenovo DO Tour kamion koji je krenuo na putovanje kroz devet zemalja Evrope, među kojima se našla i Srbija. Prva stanica specijalno dizajniranog Lenovo kamiona bila je Varšava, u Srbiji će  biti stacioniran ispred UŠĆE Shopping Centra 19. i 20. septembra, a poslednja stanica biće u Ankari 16. oktobra.

Pored pomenutog, prodavnica Big Bang na prvom spratu UŠĆE Shopping Centra će obradovati sve posetioce i popustom od 7% na sve prenosne računare, a tokom postavke Lenovo DO Tour kamiona svaki kupac notebook-a ove kompanije dobiće i poklon.

Tokom trajanja sajma, Games je pripremio popust za sve one kojima je igranje “više od igre”. Sve za Playstation, Nintendo, xBox i PC sada mogu pronaći na jednom mestu kao i igre, konzole i najkvalitetniju igračku opremu.

iStyle je za posetioce UŠĆA u ovom periodu pripremio 12% popusta za studente za kupovinu Mac računara, na kome korisnici mogu pokrenuti Office paket i najnapredniji operativni sistem na svetu Windows. Mac je dizajniran da traje uz mnoštvo poslednjih tehnoloških inovacija. Uz izdržljivu bateriju i kompatibilnost sa svim eksternim uređajima, idealan je za studente i svakodnevno obavljanje zadataka sa fakulteta.

Svi koji svrate u Samsung mobile – Nokia shop u UŠĆE Shopping Centru čekaju ih  veoma povoljne cene za telefone na akciji poput Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9000 Galaxy S, novog modela Samsung I9023 Galaxy Nexus S, HTC Desire HD, Nokia E6, Nokia C3 kao i ekskluzivnog modela Nokia C7 Oro.

Sajam novih tehnologija biće prilika za korisnike mt:s-a da dovedu prijatelje da zaključe mt:s postpaid ugovor i time će biti nagrađeni bonusom. Potrebno je samo da su mt:s korisnci najmanje 3 meseca.

Promocije najnovijih tehnoloških dostignuća, posebne ponude i akcije u UŠĆE Shopping Centru u periodu od 17. do 25. septembra – Sajam novih tehnologija – “Pogledaj budućnost”.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!