Saturday, July 20, 2024
HomeBlueCool flešić

Cool flešić

Fleš memorije su postale sastvani deo naših života donoseći mogućnost brzog i lakog prenošenja velike količine podataka sa jedne na drugu lokaciju. Međutim, u početku ovi gedžeti nisu izgledali ovako minijaturni i posedovali su malu količinu memorije – tek sa tehnološkim napretkom došlo je do njihovog napretka i promene vizuelnog izgleda. Kompanija Verbatim spada u jedne od najvećih proizvođača fleš memorija i iz generacije u generaciju se trudi da kupcima ponudi zanimljiva i brza rešenja. Jedno od njih nosi oznaku PinStripe i reč je o flešiću pogodnom za sve namene.

Verbatim je PinStripe drajv dizajnirao za umereno zahtevne korisnike, kojima je bitno da brzo i jednostavno prenesu podatke sa jedne na drugu lokaciju. Fino će se uklopiti kako sa lepšim, tako i sa jačim polom, a proizvodi se u kapacitetima do 32GB i dostupan je u više različitih dezena. Model koji smo mi imali u rukama je došao sa 4GB skladišnog prostora i na testovima je postigao sasvim korektne brzine transfera (10MB/sec – čitanje, 4MB/sec. – upis), obzirom da koristi USB 2.0 kontroler. Kompatibilan je sa svim aktuelnim Win, Mac OS X i Linux platformama, što jasno govori kako je Verbatim ciljao na široke narodne mase.

Proizvođač je za ovaj fleš drajv napisao i poseban program za zaštitu podataka, a isti u probnoj verziji možete preuzeti sa oficijalnog portala. Sve u svemu sjajan flešić za sve prilike!

Cena (bez PDV-a): za model od 4GB – oko 900,00 dinara

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!