Sunday, July 14, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaNajbolji bluz rok u gradu - Texas Flood u klubu Kuglaš

Najbolji bluz rok u gradu – Texas Flood u klubu Kuglaš

Jedinstveno i najbolje bluz rok veče u gradu čeka vas u petak, 4.marta od 21 sat u klubu Kuglaš uz bend Texas Flood.

 

Dve godine od beogradskog koncerta i svega što je zadesilo planetu u međuvremenu, dođite da uživamo zajedno u fantastičnoj atmosferi i hitovima sa našeg prvog albuma na srpskom “Tražim ljude kao ja”, u hitovima sa prethodnih albuma Texas Flooda, ali i u odabranim coverima koje ćemo vam doneti u jedinstvenom stilu koji već dobro znate!“ kaže frontmen benda Nenad Zlatanović i dodaje: „Dobar provod i dobar zvuk su, kao i uvek, zagarantovani!

Jedan od najboljih bluz rok bendova na ovim prostorima, svoju dugogodišnju uspešnu karijeru je gradio na kvalitetnom zvuku i fantastičnim živim nastupima, isključivo na engleskom jeziku.

Značajan iskorak napravili su kada su 2019.godine objavili svoj prvi album na srpskom jeziku. Album bluz obrada „Tražim ljude kao ja“ naišao je na odlične reakcije publike i postao jedno od najprodavanijih domaćih izdanja u Srbiji. exas Flood je album „Tražim ljude kao ja“ objavio 2019.godine za izdavačku kuću Multimedia Music.

 Facebook event: https://www.facebook.com/events/633579694416484

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!