Friday, July 19, 2024
HomeRedLjubav & SeksSeksi poze za vitko telo

Seksi poze za vitko telo

Ne volite da idete u teretanu, ali biste ipak želeli da imate tanje butine, zategnutiji stomak i guzu. Eksperti preporučuju nekoliko seksualnih poza zahvaljujući kojima ćete izgledati bar pet kilograma mršavije ali ujedno ćete ojačati samopouzdanje.

U trenucima strasti sve je gotovo izloženo pogledu: stomak, grudi, butine, guza i sve je u stalnom pokretu. Svi znamo da muškarci retko kad primećuju celulit, niti bilo koji višak, jer su zauzeti uživanjem. Međutim, ako su vaši strahovi i nesigurnosti zbog stvarnih i umušljenih nedostataka veliki, onda će vam biti narušeno zadovoljstvo. Umesto da pola svog života provedete po teraetanama, eksperti su osmislili nekoliko seksualnih poza u kojima ćete izgledati zgodnije.

1. Kraljica dama- zategnut stomak

Ova poza zahteva veću savitljivost od uobičajene, ali je uzbudljiva za oboje. Vi ste na vrhu, a on na leđima. Vi se savijete nazad, a ruke su podignute u vazduhu ili ih sklopite na potiljku. Savijete leđa koliko god možete ( ukoliko se bavite yogom ovo nije strašno)i zabacite glavu nazad da biste izdužili torzo, a grudi će vam delovati čvršće i zategnutije.

2. Palačinka- bez naslaga sala

Ova poza je ovako nazvana zato što oboje ležite ispravljenih nogu dok se on nalazi na vama. Partner može da vidi jedino vaš vrat, ramena i lice, pa su eventualne naslage potpuno sakrivene. Seks u ovoj pozi pruža isto zadovoljstvo kao u doggy pozi, ali je mnogo intimniji jer se gledate sa partnerom lice u lice. Kontakt u preponama je intezivniji nego kada biste ga obuhvatili nogama, a činjenica da se oslanja na vas celom težinom tela pojačava i penetraciju.

3. Na ivici litice

Sedite na ivicu kreveta, povijte leđa unazad i oslanjajući se na ruke, podignite kukove. Partner je u stajaćem položaju tokom penetracije i pridržava vaše noge, kojima ste obuhvatili njegova bedra. A potom, u zavisnosti od snage gornjeg dela tela, zauzmite sedeći položaj i obuhvatite partnera rukama.

4. Obrnuta jahačica- čvrste grudi

Malo je muškaraca koji ne uživaju u pozi jahačice. Na kraju krajeva, zašto bi se i bunili kada oni samo leže opušteno na leđima i ne rade skoro ništa. Što se tiče ove poze i vi ste u istom položaju ali leđima okrenuti partneru, tako da ne može da vidi njihanje vašig grudi( ukoliko je to ono što vam smeta).

5. „ Zdravo dragi“ – manekenski kukovi

Oboje lezite na bok, okrenite se licem jedno prema drugom, a vi prebacite butinu preko njegove. U ovoj pozi ne samo da ćete pogledom moći da pratite penetraciju već će se formirati zavodljiva šupljina u delu ispod kuka. Kada osetite da ste na domaku orgazma, spojite noge radi pojačanog efekta.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!