Saturday, July 20, 2024
HomeBlueJelena bi mogla da zaradi milione, ali ne od tenisa?

Jelena bi mogla da zaradi milione, ali ne od tenisa?

Skandal koji se desio u Švajcarskoj, zbog objavljene razglednice sa likom Jelene Janković, u cilju kampanje ni manji ni više nego za banku sperme.

O čemu se zapravo radi, na pomenutoj razglendici, nemačkim jezikom stoji sledeća sadržina:  “Banka sperme. Donacije, molimo, predajte ovde“, a na kojoj Džej Džej ima napućena usta, sa asocijacijom na neprimernu implikaciju.

Zapravo radi se o montaži sa teniskog meča tokom kojeg je Jelena napravila specifičan izraz lica, koji je upotrebljen za montažu na razglednici sa pozivom sa Banku sperme.

U pitanju je kompanija “Modern tajms” koja je i pokušala da se izvini Jeleni: “Niko od nas nije znao da je to gospođica Janković. Izvinjavamo se njoj i njenoj porodici zbog neslane šale”

Ne samo što bi Jelena mogla da traži naknadu štete na ime komercijalnih ugovora koje ima sa različitim sponzorima, već i na ime povrede časti i ugleda. Što bi zajedno moglo realno dostići milionske iznose.

Jelena Janković je za ovaj skandal saznala neposredno pre nego što je iz Australije otputovala na Floridu i sa njene strane do sada nije bilo nikakvih komentara.

Da li je moguće da se u jednoj od kolevki prava, Švajcarskoj, ne proveraju fotografije koje će se upotrebiti za kampanju i to od strane eminentne kompanije “Modern tajms” sa sedištem u Bernu. Evropo…

Šta li će naša slavna teniserka uraditi ostaje da se vidi, od nas sigurno ima punu podršku. Jelena želimo ti svaku sreću.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!