Saturday, July 20, 2024
HomeGreenErotski nameštaj, uzvišenog stila

Erotski nameštaj, uzvišenog stila


Svi se slažu da je žensko telo savršeno za divljenje. Pa šta ako je i u obliku nameštaja? Lepo je nešto što daje zadovoljstvo svaki put kad na to gledate. Dakle, ako je vaš dom i nameštaj lepo dizajniran a uz to potseća i na telo savršeno oblikovane žene, vi ćete se osećati dobro sve vreme dok boravite u njemu.

Samo zamislite kako ćete se osećati kad otvorite orman za vino i stavite jednu flašu na sto koji liči na ženske potpetice.

Dijner Mario Filipona razvio je niz seksi nameštaja, koji je jednostavan i privlačan. Izrađujući crteže u prirodnoj veličini sklapajući skulpture od komada drveta, pretvarajući ih u savršene ženske obline.

Teži da prikaže savršenstvo kojima mnoge žene teže, modi, vežbi tela i estetskim zahvatima. Svi su proizvodi izrađeni od domaćeg drveta obrađeni prirodnim voskom i uljem. Koristeći boje i teksture različitih vrsta drveta, naglašava pojedine forme.

On nudi niz seksi nameštaja, uključujući vino ormare, stolove, stolice i sve to potseća na žensko telo.

„Pamela“ je naziv stola napravljenog od trešnjinog drveta. Ovo je ujedno prvi komad erotičnog nameštaja koji je umetnik dizajnirao. Takođe postoji i „Sanduk grudi“ nastao inspriracijom fantastičnih ženskih grudi koje je dizajner ugledao u sauni.

Pri kupovini potebno je voditi računa da je prostorija u kojoj ćete smestiti nameštaj prostrana i minimalističkog dizajna.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!