Saturday, April 20, 2024
HomeBlueOdlični Samtec S-1280 zvučnici

Odlični Samtec S-1280 zvučnici

Ovo je još jedan veoma zanimljiv 2.1 zvučni sistem iz Samtec-a namenjen umereno zahtevnim korisnicima i svima koji vole moderan dizajn i svedenost. Kokretno osnovu Samtec S-1280 2.1 zvučnog sistema čine dva satelita i bas ukupne izlazne snage 30W, što je sasvim dovoljno da se kvalitetno ozvuči jedna veća prostorija.

Sami zvučnici su napravljeni od plastike i drveta spajajući moderan dizajn sa prodornim zvukom. Njihova velika prednost je i krajnje jednostavno održavanje, kao i veoma elegantan sistem kontrole zvuka zbog se većina kupaca oduševi čim ih ugleda.
Što se tiče kvaliteta zuka on je dosta bolji u poređenju sa drugim Samtec zvučnicima koje smo imali na testu, ali i dalje nije na nivou profi 2.1 rešenja ozbiljnih svetskih igrača u ovoj oblasti.
Većina zvukova je zapravo besprekorno reprodukovano, međutim bas kada se pojača do maksimuma ispušta pucketanja. Sa druge strane cena po kojoj se nude S-1280 zvučnici je daleko povoljnija od profesionalnih rešenja i upravo ono ja ta koja će da im omogući odličnu prodaju na tržištu.
Cena (sa PDV-om): 3.548,00 dinara
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!