Thursday, July 18, 2024
HomeBlueOsam savršenih poklona za 8.mart

Osam savršenih poklona za 8.mart

Danas je taj dan, danas je 8. mart – Dan žena i dan kada jači pol treba da bude maksimalno popustljiv i spreman da svoju dragu obraduje nekim lepim poklonom. Mi vam možemo pomoći u tome, tako što smo za vas odabrali 8 sjajnih proizvoda za koje smo sigurni da će kod lepšeg pola probuditi najtananije emocije.

Apple MacBook

Muškarcima sa dubljim džepom preporučujemo kupovinu MacBook računara, koji svojim snežno belim linijama i elegantnim dizajnom jasno stavlja do znanja koliko vam voljena osoba znači i koliko su sve emosije usmerene ka njoj. Nema devojke koja neće zaplakati kada dodirne njegovu površinu i oseti snagu njegovog brzog Core 2 Duo procesora. Jednom rečju savršen poklon!

Cena (sa PDV-om): 105.890,00 dinara

Kontakt: Apcom, www.apcom.rs

Kupidovo srce

Srce kao simbol ljubavi uvek je idealan poklon za 8. mart prvenstveno što može imati višestruko značenje. Jedno je sigurno, ono je govor čistih emocija. Na žalost isto ne možete izvaditi iz grudi i staviti na dlan dragoj osobi, ali zato možete kupiti Kupidovo srce, koje svetli i verujemo da ima isti efekat kao ono pravo. Poklon na koji će svaka pripadnica lepšeg pola odlepiti.

Cena (sa PDV-om): 3.600,00 dinara

Kontakt: Hoću to, www.hocuto.rs

Biljka mesožderka

Ako ste vesolog duha i želite da dragu osobu iznenadite nečim neobičnim onda preporučujemo da razmislite o kupovini biljke mesožderke. Verujete nam na reč, sigurno će se oduševiti, ne može da omane. Ovaj poklon će pun efekat imati kod mladih parova koji planiraju uskoro zajednički život. Buimo realani – ima li lepšeg načina da osobi koju volite stavite do znanja da želite porodicu do da joj poklonite – biljku mesožderku i to još sa uputstvom za uzgajanje.

Cena (sa PDV-om): 2.200,00 dinara

Kontakt: Hoću to, www.hocuto.rs

Transcend JetFlash 700

Ako je vaša lepša polovina dosta opterećana poslovnim obavezama i ima muka sa gomilom podataka, poklonite joj JetFlash 700 – jeftin USB fleš drajv kome je jača strana brzina prenosa podataka. Baziran je na novom USB 3.0 protokolu i savršeno se uklapa uz svaku vrstu garderobe. Za ovaj poklon smo sigurni da će vama dragu i voljenu osobu rasteretiti briga oko skladištenja podataka.

Cena (sa PDV-om): model od 16GB – 4.000,00 dinara

Kontakt: WinWin, www.winwin.rs

Večera u etno restoranu

Večera u nekom od restorana nacionalne kuhinje je nešto što ume da digne na noge uvek, i siguran je put do iskrenog osmeha i pravog emotivnog naboja. Prošetajte do obližnjeg etno restorana i odaberite nešto od najpoznatijih srbskih jela. Mi vam toplo preporučujemo sarmice u zelju, piletinu na domaći način i pečenje, uz obaveznu vlašu crnog vina.

Cena večere za dvoje: oko 2.500,00 dinara

Kontakt: http://www.portal-srbija.com/ugostiteljstvo/etno-restorani

Cveće

Ne postoji žena koja ne voli cveće, zato je ono jedan od najsigurnijih poklona za praznike kao što je 8. mart. Ruže su siguran izbor uvek bile, ali ako se odlučite i za neku drugu vrstu cveća nećete pogrešiti, Prošetajte do obližnje prodavnice cveća i obradujte vašu lepšu polovinu najlepšim buketom.

Cena: par crvenih ruža: između 300 i 700 dinara

Nakit od zlata

Većina žena nije imuna na zlato, bilo ono žuto ili belo, zato nakit od zlata uvek može biti dobar poklon. Ogrlica, narukvica ili prsten, sve jedno je, važno je samo da sija, jer sjaj govori o toplini i iskrenosti, a žene uvek padaju na to!

Kontakt: zlatara GoldFish, www.zlatara-goldfish.com

iPhone 4

Koja žena ne bi poželela najprestižniji gedžet na svetu. Da mislimo na iPhone 4 koji je provereno sigurna karta ka osvajanju ženskog srca. Pokušajte danas da ga nabavite i sigurno će te izmamiti poljubce i osmehe vaše lepše polovine.

Kontakt: Apple, www.apple.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!