Saturday, May 4, 2024
HomeRedLjubav & SeksOsvojite je pričom

Osvojite je pričom

6 rečenica koje će je uveriti da ste pravi frajer za nju, i to već večeras

“Zabrljao sam i želim da čujem šta ti misliš o tome.”
Bilo da ste nekome izbrbljali veliku tajnu svog najboljeg druga ili ogrebali komšijina kola dok ste se parkirali, priznajte joj to. Kada ste iskreni u vezi sa svojim greškama, ona će vas više ceniti. Uprkos čestom miš­lje­nju, žene otkidaju na momke koji se ne plaše da pokažu svoju ranjivu stranu. Pitajući je za savet pokazujete da vam je stalo do njenog mišljenja.To će učiniti da vam i loša situacija deluje bolje.
“Obožavam ovu  pegu u obliku srca na tvom  vratu.”
Nakon prvih nekoliko meseci veze, seks se menja. Umesto željnog istraživanja svakog centimetra njenog tela, najčešće vodimo ljubav bez nekog posebnog uvoda. To je šteta, zato što je mapiranje njenog tela najlakši put do najboljeg seksa. Zaro­nite u pokrivače nede­ljom ujutro i mazite je pomno promatrajući svaki detalj na njenom telu, i govoreći joj šta vam se najviše dopada kod nje. Odlepiće… Na najbolji mogući način.
“Ovog vikenda organizujem volontere za Azil za životinje.”
Možda dajete krv redovno, ove nedelje vodite sestrine klince na izlet u planinu ili pomažete starijim susedima tako što ćete im donete namirnice iz hipermarketa… Vaša volja da pomognete drugima pokazaće joj da ste u stanju da ostavite po strani sopstvene potrebe, a to će je navesti da se pobrine za te potrebe. Sa druge strane, želeće da postane bolja osoba uz vas i pridruži vam se u dnevnoj dozi dobrote.
“Deluješ mi umorno. Lezi da te izma­si­ram dok nam se puni kada.”
Ako odbija seks, to je zato što je pod stresom. I iako zna da nema boljeg leka za napete nerve od orgazma, verovatno joj nije lako da se opusti. Pripremajući vruću kupku uz sveće, vino i masažu, ponudićete joj anti-stres veče koje će je oduševiti. Kada topla voda, mirisna pena i egzotično ulje za masažu urade svoje, ponovo će se osetiti senzualno i zavodljivo, a onda će noć postati savršena.
“Želim da postignem neke ključne stvari u narednih 5 godina.”
Kada žena čuje da o budućnosti govorite sa nehajnim stavom, ne oseća se sigurnim pored njega. Gubi poštovanje prema njemu i šanse za seks su ravne nuli. Verovatno je već srela nekoliko kretena koji su tako rezonovali, što ju je naučilo da ceni muškarca koji pred sobom ima jasne ciljeve i realistične planove kako da ih postigne. Dok joj pričate kako želite da živite, zamisliće sebe uz vas.
“Sutra uzimam slobodan dan da vodim ća­le­ta na kontrolu kod lekara.”
Iako je impresionira vaša želja da uspete u karijeri, još će je više oduševiti kada vidi kako brinete o svojim bližnjima. Jake porodične veze garantuju da ćete poštovati onu vezu koju imate sa njom. Ovo se odnosi na klince i roditelje najviše. Naročito će joj se dopasti to što se brinete o mlađim članovima porodice i što poštujete starije. Odmah će vas videti kao brižnog i nežnog oca svoje dece.
 
Izvor: Men’s Health

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!