Tuesday, April 30, 2024
HomeBlueNovi gejming monitor iz AOC-a

Novi gejming monitor iz AOC-a

Stručnjaci iz AOC-a lansirali su još jedan vrlo konkurentan Full HD monitor koji je premijerno predstavljen na ovogodišnjem CeBIT-u. Novi monitor oznake e2461Fwh ističe se 23,6″ (59,9 cm) TN panelom sa piksel vremenom odziva od samo dve milisekunde. Ovaj model odlikuje i elegantan dizajn, uključujući ultra uski okvir i stalak u boji trešnje, a uz LED pozadinsko osvetljenje čini odličan izbor za sve ljubitelje kućnih i takmičarskih gejming zabava.   


Pažljivo osmišljena tehnologija
Uz osvetljenje od 250 cd/m² i statički kontrast od 1,0001 (dinamički kontrast: 50,000,000:1), ovaj Style line monitor donosi izvanredne slike na velikom 23,6″ (59,9 cm) widescreen ekranu. Izuzetno kratko vreme odziva od dve milisekunde omogućava jasnu obradu slike, čak i u filmovima bogatim scenama akcije sa brzim smenama kadrova. Ovaj Full HD model obrađuje analogne i digitalne signale iz standardnih kućnih i kancelarijskih aplikacija, kao i najnovijih filmova i igara, putem VGA i HDCP koji su kompatibilni sa HDMI-om.
Inteligentan dizajn
Elegantno kućište od samo 13 mm debljine ostavlja dojam kao da je gotovo bez okvira. Tako će kućni korisnici, i gejmeri sa posebnim estetskim senzibilitetom, uživati u otmenosti koju pruža izgled ovog modernog, ultra tankog, monitora. Dvostruka funkcija kućišta s rubovima boje trešnje, ne samo da izgleda upečatljivo, već i nudi prilagodljivost visine i mogućnost odvajanja, pa tako e2461Fwh model može biti položen direktno na ravnu površinu. Monitor se, takođe, može postaviti i na zid (75 mm VESA standard).
Energetski efikasan
AOC je model e2461Fwh opremio i raznim smart softverskim rešenjima. EcoMode i e-Saver programi pomažu smanjenju potrošnje energije, tako što prilagođavaju izlaz LED pozadinskog osvetljenja na ambijentalno svetlo. i-Menu omogućava jednostavno menjanje postavki monitora preko miša, dok software deli 23,6″ (59,9 cm) desktop u različite, praktične i pregledne prozore, dostupne putem prečica. Maksimalnoj energetskoj efikasnosti doprinosi i najnovija LED tehnologija pozadinskog osvetljenja, koje istovremeno obezbeđuje dobro uravnotežen sjaj i izuzetno smanjene potrošnje električne energije (17,3 W u standardnom načinu rada).
AOC e2461Fwh monitor dostupan je u svim bolje opremljenim radnjama sa tehničkom opremom.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!