Tuesday, April 30, 2024
HomeBlueDataTraveler HyperX 3.0 – najbrži flešić na svetu

DataTraveler HyperX 3.0 – najbrži flešić na svetu

Kompanija Kingston Digital Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je Kingston DataTraveler HyperX 3.0. DataTraveler HyperX 3.0 je dizajniran za entuzijaste, igrače, entuzijaste i kupce koji žele vrhunsku opremu, odlikuju ga najveće brzine i kapaciteti koje Kingston ima u ponudi kada su u pitanju USB fleš diskovi. Više brzine i kapaciteti omogućavaju korisnicima da brzo iskpiraju svoje digitalne fajlove i drže ih kod sebe sve vreme, u HyperX stilu.
Brza višekanalna arhitektura omogućava USB 3.0 transfer podataka do 225 MB/s kada je u pitanju čitanje i 135 MB/s kada je u pitanju upis podataka. Korisnici mogu uštedeti vreme prilikom otvaranja, modifikovanja i kopiranja velikih fajlova i aplikacija između uređaja. Velike brzine upisa takođe omogućavaju korisnicima da rade na velikim fajlovima direktno na USB 3.0 disku bez pada perfomansi.
“Entuzijasti su dugo gledali na HyperX memoriju kao memoriju izbora kada su u pitanju overklokeri i napredni korisnici kojima su potrebne najviše perfomanse od sistemske memorije”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne  Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije, kompanije Kingston Technology Europe. “Novi DataTraveler HyperX 3.0 USB fleš disk nastavlja ovu tradiciju. Sa najvišim brzinama i najvećim kapacitetom, ovaj uređaj za skladištenje podataka je savršeno rešenje za korisnike kojima su potrebne visoke perfomanse dok nose svoju digitalnu biblioteku.”
DataTraveler HyperX 3.0 je dostupan u kapacitetima od 64 GB, 128 GB i 256 GB. Model kapaciteta 256 GB se može koristiti za čuvanje oko 10 10 Blu-ray™ diskova (25 GB po disku), 54 DVD-ova (4.7 GB po disku), 48.640 MP3 pesama (4 MB po pesmi) ili 13.473.684 Microsoft® Word fajlova sa različitim formatiranjem i osnovnim grafičkim elementima.
Uz izdržljiv i moderan dizajn, DataTraveler HyperX 3.0 takođe poseduje kućište konstruisano od metala i gume sa dodatno ojačanim prstenom za svakodnevnu upotrebu. Omogućava korisnicima da ga nose sa sobom svakog dana pošto se može veoma lako zakačiti za privezak ili trakicu.

DataTraveler HyperX 3.0 je podržan od strane petogodišnje garancije, 24/7 tehničke podrške i legendarne Kingston izdržljivosti.
Za više informacija posetite www.kingston.com/europe

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!