Monday, December 4, 2023
HomeBlueArt ShowHoror film "Mama" od 7. marta u bioskopima

Horor film "Mama" od 7. marta u bioskopima

Obaveštavamo vas da od četvrtka, 7. marta u naše bioskope stiže “Mama”, najnoviji horor film Giljerma del Tora. Film će se prikazivati u bioskopima Kolosej, Cineplexx Delta City, Takvud, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Fim (Niš), Vilin Grad (Niš) i Cineplexx Mne (Podgorica). Ovaj naslov je do sada zaradio preko 104 miliona dolara na svetskim blagajnama, a verujemo da će veliki uspeh imati i kod naše publike.
Giljermo del Toro predstavlja „Mamu“, triler sa natprirodnim elementima koji priča zastrašujuću priču o dve devojčice koje su nestale u šumi istog dana kad je njihova majka ubijena. Kad ih spasu nekoliko godina kasnije i kad deca započnu novi život, saznaće da postoji nešto ili neko ko i dalje želi da ih ušuška pred spavanje.
Onog dana kad je njihov otac ubio njihovu majku, sestre Viktorija i Lili su nestale nedaleko od njihovog kraja u predgrađu. Pet dugih godina, njihov stric Lukas (Nikolaj Koster Valdo) i njegova devojka, Anabel (Džesika Častejn), neprestano su tragali za njima. Ali kad ih, igrom slučaja, pronađu žive u oronuloj kolibi, par će se zapitati da li su devojčice jedini gosti koje su doveli u svoj dom.

Dok Anabel bude pokušavala da decu upozna sa normalnim načinom života, postajaće sve više ubeđena da je neko zlo prisutno u njihovoj kući. Da li sestre doživljavaju traumatski stres ili je duh došao da ih poseti? Kako su devojčice sve ove godine preživele i to same? Dok bude postavljala ova uznemirujuća pitanja, nova majka će otkriti da šapati koje čuje pred spavanje potiču sa usana jedne smrtonosne utvare.

  • Filmovi poput “Mame” su prepuni uzbuđenja. Prvo nas uplaše, pa nasmeju, uplaše pa nasmeju, uplaše i onda šokiraju. Naravno, uvek ostane jedan deo priče koji može da se iskoristi za nastavak. Ali ovo je vožnja koju bih rado ponovio.“ Chicago Sun-Times
  • Častejnova je dala sve od sebe kako bi našla strast koja ovom hororu daje puls.“  Peter Travers, Rolling Stone
  • ‘Mama’ je vrhunski snimljen film, i iako je Džesika Častejn najbolja u njemu, ona nije jedino vredno što možete videti u ovom filmu.“ Mick LaSalle, San Francisco Chronicle
  • Režija: Andy Muschietti
  • Uloge: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier, Isabelle Nelisse
  • Scenario: Neil Cross, Andy Muschietti, Barbara Muschietti
  • Žanr: horor/triler
  • Izvršni producent: Guillermo del Toro

 
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!