Tuesday, April 30, 2024
HomeBlueMali punjač velikih mogućnosti

Mali punjač velikih mogućnosti


Mobilni punjači nisu nikakva novina na tržištu, šta više postoje još od pojave prvih pametnih telefona, a glavni zadatak im je da obezbede dodatnu energiju kada korisnik uoči da njegov telefon ili neki drugi mobilni gedžet ostaje bez iste. Na tržištu je moguće pronaći veliki broj najrazličitijih mobilnih punjača, ali (bar trenutno) jedino rešenja kompanije Genius nude odlične karakteristike po veoma korektnim cenama. U ovom momentu nama najzanimljiviji je model ECO-u306 Slim koji izgledom podseća na mali eksterni hard drajv, a u stanju je da obezbedi i do 5 dodatnih radnih časova pojedinim prenosivim uređajima.
Zbog svojih skromnih dimenzija ECO-u306 Slim bez problema staje u džep od farmerica (ili košulje na primer) i nudi kapacitet od 3.000 mAh. Upravo zbog toga prikladan je za punjenje manjih prenosnih uređaja koji se pune preko USB-a napona 5V – poput mobilnih telefona, smartfona, određenih tableta i e-čitača, prenosnih igračkih konzola ili MP3 i video playera. Genius ECO-u306 Slim je izuzetno pouzdan i siguran mobilni punjač, koristi najmodernije metode zaštite od prepunjavanja baterije (bilo sopstvene, bilo uređaja koje puni), a energiju čuva u ugrađenu vrhunsku Samsungovu baterijsku ćeliju.
Na tržištu se ovaj punjač može naći u više različitih boja, a sjajna stvar je što mu je cena veoma povoljna i upravo zbog nje verujemo da će pronaći put do velikog broja korisnika. Sve preporuke!
Cena (sa PDV-om): 2.299,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!