Thursday, July 18, 2024
HomeRedLjubav & SeksU fudbalu leži ključ srećnije veze?

U fudbalu leži ključ srećnije veze?

Gledanje fudbala sa vašom nežnijom polovinom mogla bi biti najbolja stvar koju ste učinili za vašu vezu, rezultat je najnovijeg istraživanja.

Studija, koju je sproveo Indesit fond, otkrila da bi 64 odsto muškaraca u Velikoj Britaniji provodilo više vremena sa svojom devojkom kada bi one znale više o fudbalu.

Žene se, sudeći po rezultatima, takođe slažu sa ovom činjenicom. Čak jedna od tri ispitanice veruje da bi joj bolje poznavanje fudbala omogućilo da prvodi više kvalitetnog vremena sa svojim dragim.
Kada su direktno upitani, jedan od četiri muškarca bio je mišljenja da bi bolje poznavanje fudbala dovelo i do manje svađa u vezi.
Uživanje u fudbalu takođe pomaže muškarcima da se više posvete obavezama po kući, polovina ispitanika izjavilo je da bi bili znatno spremniji da pomognu sa kućnim poslovima samo kada bi lepše polovine prestale da im zanovetaju zbog vremena provedenog ispred televizora ili na stadionu.
Kada je osnovno znanje u pitanju, i muškarci i žene se slažu da je ključna stvar poznavanje ključnih igrača kao i pravilo ofsajda.
Izvor: Lepota i zdravlje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!