Thursday, July 18, 2024
HomeArt ShowMuzikaZoe Kida Oduševljava Svojim Novim Singlom "Voli Me" - Sint Pop U...

Zoe Kida Oduševljava Svojim Novim Singlom “Voli Me” – Sint Pop U Duhu 80-ih

Nakon serije uspešnih singlova, Zoe Kida, kantautorka sa raskošnim glasom, donosi nam svoj najnoviji hit – pesmu pod nazivom “Voli Me“. Nakon “Bejbi“, “Žena Dete” i “Sunce“, ova talentovana umetnica odlučila je da nas iznenadi novim zvukom, uvodeći nas u svet sint popa inspirisanog najvećim hitovima 80-ih.

Voli Me” je pesma koja vas uvodi u noćnu atmosferu, sa brzim pulsom i zavodljivim tonovima. Ova numera odiše ljubavnim zanosom i istovremeno modernim i retro gruvom. Slušajući je, stvara se osećaj da vam je već poznata, dok vas emocije i ritam potpuno obuzimaju. Ovo je zaista pesma koja će vas “dobro voziti” kroz noć.

Zoe Kida Za ovu numeru Zoe Kida je odlučila da kreira animirani spot koji savršeno prati energiju pesme i estetiku 80-ih. U spotu ćete videti brze, efektne kadrove, kao i pejzaž velikog grada koji blista pod svetlima neonskih reklama. Spot je pravo umetničko delo i dodatno produbljuje doživljaj pesme.

Zoe Kida je izjavila: “Pesma ‘Voli Me’ je noćna pesma, brzog pulsa, zavodljive atmosfere, ljubavnog zanosa, istovremeno i modernog i retro gruva. Imaš osećaj da ti je poznata, a emocije i vajb “dobro voze”. Ovoga puta odlučila sam se za animirani spot. Video prati energiju pesme u maniru estetike 80-ih, brzih, efektnih kadrova i vodi nas ulicama velikog grada koji sija pod svetlima neonskih reklama.”

Muziku i tekst za pesmu “Voli Me” potpisuje Zoe Kida, dok je za aranžman i programiranje zadužen Ivan Mirković. Režiju i animaciju spota potpisuje Aleksandar Kostić, čija veština daje spotu jedinstvenu estetiku.

Ova pesma će se naći na Zoe Kida’s albumu pod nazivom “Kosmos Delivery”, koji će biti objavljen na proleće. Takođe, uskoro možemo očekivati njeno EP izdanje pod nazivom “Žena Dete”, na kojem će se naći šest autorskih pesama.

Zoe Kida je umetnica koja se uspešno probija na domaćoj muzičkoj sceni, a njen novi singl “Voli Me” svedoči o njenom širokom spektru muzičkih talenata i sposobnosti da stvori pesmu koja osvaja srca slušalaca. Ne zaboravite da pratite ovu talentovanu kantautorku i budite spremni da se prepustite njenom neodoljivom zvuku inspirisanom duhom 80-ih. Njen album “Kosmos Delivery” i EP izdanje “Žena Dete” svakako će biti glazbeni događaji koje ne želite da propustite.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!