Wednesday, May 22, 2024
HomeRedLjubav & Seks4 muške tajne koje morate saznati

4 muške tajne koje morate saznati

Iako bismo sve volele da imamo moć da proniknemo u misli svog partnera ili simpatije i saznamo šta se tamo događa, ne možemo uvek da saznamo šta se to krije u muškoj glavi. Mešutim, otkrivamo vam nekoliko tajni koje će vam pomoći da bolje razumete muškarce.

Sve vreme misli na seks

Da, tačno je. Prosečan muškarac, mlađi od 60 godina, pomisli na seks više putadnevno, a muškarci češće i maštaju o vođenju ljubavi nego žene. Čak i kada imate loš dan ili mislite da ste se ugojile nekoliko kilograma, većini muškaraca to neće značiti ama baš ništa – oni su uvek spremni za akciju.

Treba mu prostora

Muškarcima je potrebno vreme koje će potrošiti samo na sebe. Uostalom, kome nije? To ne znači da on ne želi biti sa vama, samo mu je potrebno da se opusti i “napuni baterije”. Stoga, razumite ga. Pa i mnoge žene vole vreme samo za sebe kako bi otišle u spa centar ili na manikir.

Nemojte ga istu stvar pitati više puta

Uvek ista pitanja poput “da li u ovoj haljini izgledam debelo?” ili pak da li mu se sviđe vaš novi lak za nokte brzo će ga iznervirati. Prestanite da postavljate ista pitanja na koja on nema dobar odgovor sa kojim biste bile zadovoljne.

Što na umu, to na drumu

Većina žena veruje da se iza nekog njegovog odgovora skiva dublje značenje, pa stoga ponavljaju pitanje nadajući se da će otkriti istinu. Nema potrebe da to radite. Ako on kaže “dobro.”, to i misli.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!