Wednesday, May 22, 2024
HomeRedLjubav & Seks7 tipova muškaraca za koje se ne treba udati

7 tipova muškaraca za koje se ne treba udati

Žene i muškarci, često se zaljubljuju “bezglavo”, a kada prođe početna faza, počinje racionalno razmišljanje o vezi počinje. Prenosimo vam najvažnije beleške sa predbračnih kuresav koje drži sveštenik Pat Connor. On je ujedno i autor knjige “Za koga se ne treba venčati”.

MAMINI SINOVI
Oni nisu u stanju sami da osluče, više razgovaraju sa mamom nego sa partnerkom i očekuju da se žena brine o njemu baš kao mama.
MUŠKARCI KOJI NE ZNAJU S NOVCEM
Ovaj tip muškarca je teško opterećenje za brak. Nebitno je da li ima malu platu ili jednostavno ne ume s novcem, Connor tvrdi da brak sa ovakvim izabranikom može lako da pukne zbog svađa o finansijama.
MUŠKARAC BEZ PRIJATELJA
Connor kaže kako nije važan broj prijatelja, ali ako neko nema nijednog prijatelja tada je to često pokazatelj njegovog sebičnog karaktera i čudne naravi.
PONIŽAVANJE U JAVNOSTI
Nije bitno povod ili ponašanje, već osećaj povređenosti i poniženosti. To pokazuje da taj muškarac nema samokontrolu, a od vašeg ugleda bitnije mu je da izrazi bes. To je tip muškarca koji uvek želi da dominira.
BEZOBZIRAN TIP
Bilo da je reč o konobaru, čuvaru parkinga takvo bezobrazno i bahato ponašanje odaje pravi karakter muškarca. On će to kad tad pokazati i prema svojoj ženi.
MUŠKARAC KOJI NE UME DA SE ŠALI NA SVOJ RAČUN
Takvo ponašanje otkriva nesigurnost i komplekse i nije dobar temelj za odnos. Takođe, kaže Connor, otkriva premalo samokritičnosti, a previše kritičnosti prema drugima.
NIKAD SE NE KONFRONTIRA
Ako imate muškarca koji odobrava svaki vaš postupak i hir, to može biti lepo na početku, ali vrlo brzo dosadi. Otkriva manjak karaktera.
Izvor: Blic žena

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!