Monday, April 15, 2024
HomeRedLjubav & SeksČetiri signala da će vam drug uskoro postati dečko

Četiri signala da će vam drug uskoro postati dečko

Vas dvoje ste već dugo najbolji drugovi, ali vaše blisko prijateljstvo sve više počinje da liči na romantičnu vezu. Poveravate se jedno drugom, uživate kada ste zajedno i polako primećujete da vam se nikako ne sviđa njegova devojka. Pogledajte koji sve znakovi otkrivaju da se najbolji drug polako pretvara u vašeg dečka.
KOMENTARI

  • Vaši zajednički prijatelji provociraju vaše prijateljstvo. Zadirkuju vas, nagoveštavaju kako biste bili skladan par, kako se baš super slažete. Kad god ste u većem društvu, baš vas dvoje se nekako izdvojite, osamite, razgovarate o nečemu. Sve to ukazuje da ste možda vas dvoje idealan spoj.

ČESTI TELEFONSKI POZIVI

  • Čujete se telefonom bar nekoliko puta tokom dana. Čak i neposredno pred spavanje primate njegov poziv. Vama se dopada da ćaskate neobavezno, rasterećeno o tome šta ste radili, kako je bilo na ručku, šta sada radite…

SIMPATIČNI NADIMCI

  • Imate svoje međusobne nadimke. Zovete ga onako kako niko drugi to ne radi. “dušo”, “srce”… Njemu to ne smeta, često uzvraća. Prijatno vam je kad god čujete poznat glas da vas doziva. Imate i zajedničke fraze, mimiku, pozdrave.

NEOBAVEZNI DODIRI

  • Ophodi se nežnije prema vama. Često dodirujete jedno drugo, a njegove ruke prosto “padaju” po vašim leđima i ramenima. Sve ukazuje na to da je na pomolu prvi poljubac, piše portal “Žena”.

 
Izvor: 24sata

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!