Friday, May 24, 2024
HomeBlueArt ShowDa li znate koliko su visoke vaše omiljene filmske zvezde?

Da li znate koliko su visoke vaše omiljene filmske zvezde?

Visina nije presudna da bi se dosegnule zvezde, jer se mnogi od najpoznatijih holivudskih glumaca i glumica ne mogu pohvaliti čak ni prosečnom visinom. Ali, to ih nije sprečilo da budu veliki zavodnici i zavodnice filmskog platna i imaju na milione obožavalaca širom planete.
Kada vide Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda, podjednako uzdišu i muškarci i žene. Ženama se dopada, a muškarci bi da budu kao on, ali malo njih zna da je tako moćni i mišićavi filmski Bond, oličenje muževnosti i misterioznosti, visok prosečnih 178 centimetara. Bred Pit i Džordž Kluni ne prestaju da oduševljavaju žene širom sveta, a dvojica dobrih prijatelja i saradnika osim neprikosnovenog šarma dele i istu visinu. Obojica su visoki po 180 cm.
Odavno je poznato da se Tom Kruz ne može pohvaliti svojom visinom od 170 centimetra, ali ga to nije omelo da osvoji 10 centimetara višu Nikol Kidman i sa njom provede 10 godina u braku.
Jedan od najnižih glumaca svih vremena je Deni De Vito sa svojih 152 cm. Iako nizak rastom, postao je veliko ime Holivuda i cenjeni komičar. Među najviše spadaju Tim Robins i Džef Goldblum sa 195, odnosno 194 cm visine
Kod glumica, za gorostase važe uma Turman i Bruk Šilds sa 183 cenzimetara. Nikol Kidman je na 180, a Šarliz Teron na 178 cm. Slede Kameron Dijaz sa 175 i Andželina Žoli sa 173, a među najnižima su Naomi Vots sa 165 cm i džepna seks bomba Salma Hajek sa 157 cm.
 
Izvor: Blic

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!