Sunday, April 21, 2024
HomeOrangeDeset najboljih plaža za provod

Deset najboljih plaža za provod

Bilo da ste ovog leta imali priliku da se provedete na moru ili ne, već sada možete početi sa kovanjem planova za budući odmor. Sajt Cheapflights.com objavio je listu deset najboljih plaža za provod.
1. Ibica, Španija
Zbog svoje reputacije centra svetske klupske scene, Ibica se našla na prvom mestu liste najboljih plaža za provod. Ovde žurke traju od jutra do mraka, a turisti iz celog sveta dolaze kako bi uživali u muzici, piću, morskoj vodi i pesku.
2. Saut Bič, Majami, SAD
Kao jedna od najpopularnijih plaža u Americi, Saut Bič okuplja poznate ličnosti i sportiste, ali i studente i strane turiste. Najposećeniji klub je “Niki Bič”, restoran na otvorenom koji se uveče pretvara u diskoteku.
3. Bela plaža, Borakaj, Filipini
Ova plaža je nekada bila stecište razvrata, toliko da su njeni gosti bili obavezni da se zakunu da nikome neće reći šta se događalo na njoj. Svake večeri organizuju se lude žurke koje uključuju bacače vatre i vatromet.
4. Gordon Bič, Tel Aviv, Izrael
Mnogi će se verovatno iznenaditi što se Izrael našao na ovoj listi, ali istina je da on ima šta da ponudi obožavateljima dobrog provoda. Gordon Bič je plaža koja će vam pokazati zašto je Tel Aviv poznat kao “grad koji ne staje”.
5. Nisi Bič, Aja Napa, Kipar
Ako želite da započnete dan pogledom na prelepu plažu, uz glasnu muziku, onda je Nisi Bič na Kipru pravi izbor za vas. Osim pesme i plesa, ovde će vas dočekati pena partiji, izbori za mis bikinija i karaoke.
6. Kuta Bič, Bali, Indonezija
Kuta Bič je najbolje mesto za zabavu na Baliju. Ako tražite mir i tišinu, ovo je pogrešno mesto za vas, jer poznatu plažu dnevno poseti po nekoliko hiljada turista. Piće je jeftino a muzika se ne gasi do jutra.
7. Had Rin, Koh Phangan, Tajland
Svakog meseca se izdvaja po jedan dan kada se na ovoj polukružnoj plaži organizuje žurka povodom punog Meseca. Tada su duž plaže postavljeni zvučnici na 12 lokacija, pa nećete moći da pobegnete od muzike.
8. Psarou, Mikonos, Grčka
Sa samo nekoliko hotela, plaža Psarou nije toliko poznata, pa je dobar provod na ovoj lokaciji za mnoge turiste i dalje tajna. Na obali se čuje disko ritam a nudista ima više nego kupača u kostimima.
9. Zrće, Novalja, Hrvatska
Već legendarna plaža Zrće nalazi se na hrvatskom ostrvu Pag, koje mnogi smatraju epicentrom noćnog života u toj zemlji. Dnevne žurke su uvod u večernju zabavu koja se završava tek narednog jutra.
10. Palolem Bič, Goa, Indija

Svakog leta dva miliona turista poseti Palolem Bič u Indiji, u potrazi za egzotičnom destinacijom koja nudi nezaboravan provod. Najpoznatija je “žurka tihe buke” na kojoj posetioci plešu uz muziku koju slušaju putem slušalica.

 
 
Izvor: Blic

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!