Monday, May 20, 2024
HomeBlueArt ShowDođite na izbor za Naj Zvončicu!

Dođite na izbor za Naj Zvončicu!

Taramount film, magazin Lili, Naxi radio, bioskop Kolosej i Ušće Shopping Center pozivaju vas da učestvujete u takmičenju za NAJ ZVONČICU, koje će se održati u nedelju, 16. decembra sa početkom u 16h, u glavnom holu Ušće Shopping Centra.
Pozivamo sve devojčice uzrasta od 5 do 12 godina da nam tog dana pokažu da su baš one prave Zvončice. Potrebno je da se obuku onako kako misle da bi Zvončica trebalo da izgleda i da spreme recitaciju po svom izboru. Prijave se vrše na mejl zvoncica@taramountfilm.com najkasnije do 13. decembra.
Žiri će biti sačinjen od glumaca koji su pozajmili glasove likovima iz najnovijeg Diznijevog filma “ZVONČICA I TAJNA KRILA”.
Najbolja Zvončica osvojiće vrednu nagradu za celu svoju porodicu, “PORODIČNI DAN U KOLOSEJU”. Nagrada obuhvata bowling za celu porodicu (2 bowling igre) i zabavu na arkadnim igrama (po 4 žetona za svakog člana porodice). Takođe, pobednicu očekuje super nagrada iznenađenja – haljinica modnog studija KLIKER.
Sve učesnice će dobiti na poklon karte za film u bioskopu Kolosej, Ušće Shopping Center poklončić, Naxi poklon paketić, kao i promo materijale i plakat iz filma, koje obezbeđuje distributerska kuća Taramount film.
Zabavu će upotpuniti i animatori – klovn balondžija i klovn koji će šminkati dečija lica po motivima iz filma a deca iz UMS škole za talente će svojim učešćem sasvim sigurno napraviti čarobnu atmosferu na ovom lepom dešavanju.
Dođite da se družimo!
U spektakularnom filmu “Tajna krila” Dizni s ponosom poziva publiku na putovanje sa Zvončicom, jednim od najvoljenijih i najprepoznatljivijih likova na svetu, u zadivljujući zabranjeni svet koji će joj doneti fantastična otkrića o njenom životu.
Animirana avantura za celu porodicu, “Tajna krila” su fantastična priča koja će odvesti Zvončicu iz toplog sveta Doline vila, preko “velikog prelaza” u mističnu Zimsku šumu. Tu ćemo upoznati sijaset novih likova zimskih vila i otkrićemo magičnu tajnu: Zvončica ima sestru, podjednako dobro raspoloženu i razigranu Zimzelenku.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!