Thursday, June 20, 2024
HomeBlueArt ShowFaithless na oproštajnom koncertu pred oko 4.000 ljudi

Faithless na oproštajnom koncertu pred oko 4.000 ljudi

Popularni britanski dens sastav ”Fejtles” (Faithless) nastupio je u Beogradskoj areni pred oko 4.000 posetilaca.

Kao što su obećali prošle godine, nakon ekskluzivnog koncerta ograničenog kapaciteta u Ekspo Centru, vratili su se u srpsku prestonicu sa velikim koncertom u Areni i ujedno se oprostili od beogradske publike, s obzirom da su nedavno najavili da se nakon ove turneje povlače sa scene.

Publika je umela da im zahvali na 15 godina dugoj karijeri i šest albuma i od početka do kraja koncerta arenom je vladala euforija.

Svi su skakali i pevali sa energičnim Maksi Džezom (Maxi Jazz), koji je u više navrata zahvaljivao fanovima na odličnom prijemu.

Koliko su članovi benda postali bliski sa ovdašnjom publikom, najbolje je opisala Sister Blis u izjavi povodom prošlogodišnjeg koncerta u Beogradu.

“Obožavamo nastupe u Srbiji, publika je čudesna. Prvi put kada smo dolazili 2004. bili smo impresionirani neverovatnom energijom srpske publike. Za razliku od većine drugih bendova koji, ne znam zašto, retko sviraju u istočnoj Evropi, mi volimo koncerte u ovom delu Evrope, jer je publika fantastična”, kazala je ona.

“Fejtles” su predstavili svoj novi album “The dance never end”, koji su objavili u znak zahvalnost fanovima, ali i kao oproštaj uz poruku svima da nastave da slušaju njihovu muziku.

Nizali su se i stari hitovi “Insomnia”, “Mass distraction”, “What about love”, “God is DJ”, “We become one”, “I want more”.

“Ne mogu dovoljno da vam zahvalim za ovo veče. Uvek je zadovoljstvo svirati za vas. Neverovatni ste”, uzvikivao je lider benda.

“Fejtles” do 8. aprila očekuju gostovanja u Ajndhovenu, Groningenu, Briselu, Glazgovu, Londonu, Dubaiju.

Izvor: Tanjug

Previous article
Next article
UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!