Friday, May 24, 2024
HomeBlueArt ShowFantastična 4 oduševila publiku

Fantastična 4 oduševila publiku


Na piazzi hotela Radisson Blu Old Mill hotela noćas je održana specijalna projekcija filma “Fantastična 4”. Novi serijal Marvelove franšize okupio je veliki broj ljubitelja ovih superheroja koji su među prvima imali priliku da vide ostvarenje reditelja Džoša Trenka.
“Fantastična 4” dolazi iz studija 20th Century Fox koji nas je oduševio X-Men serijalom. U središtu priče je četvoro neuklopljenih pojedinaca, koji menjaju svoje fizičko stanje na neverovatan način kada se teleportuju iz udaljenog i opasnog sveta. Ujedinjeni, ovi neobični heroji moraće da spasu Zemlju od bivšeg prijatelja koji je odjednom postao opaki neprijatelj.
Novi nastavak filma “Fantastična 4” zasnovan je na istoimenom stripu Stena Lija i Džeka Kirbija, a scenario su napisali Sajmon Kinberg i Džeremi Sleter.
Glavne likove igraju novi, mladi glumci, pa će publika gledati Majlsa Telera u ulozi Rida Ričardsa (Gospodin Fantastični), Kejt Maru u ulozi Sju Storm (Nevidljiva žena) i Džejmija Bela u ulozi Bena Grima (Stvor). Zanimljivo je kako je po prvi put fantastični lik Stvor stvoren i prikazan pomoću napredne kompjuterske tehnologije, a ne — kao do sada, filmskom šminkom. Majkl B. Džordan tumači lik Džonija Storma (Čovek baklja), dok glavnog negativca u filmu Doktora Duma igra Tobi Kebel.
Bioskopski život “Fantastična 4” započinje u četvrtak 6. avgusta.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!