Thursday, September 28, 2023
HomeUrban vodičBioskopiFilm slavnog Pedra Almodovara 8. marta od 20 časova

Film slavnog Pedra Almodovara 8. marta od 20 časova

Novo ostvarenje slavnog Španca Pedra Almodovara ,,Paralelne majke“ specijalno će biti prikazano u svim Cineplexx bioskopima povodom Dana žena, 8. marta od 20 časova. Ulaznice su prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

S ,,Paralelnim majkama” Almodovar se vraća u ženski univerzum, u majčinstvo, u porodicu. U priču o važnosti predaka i potomaka. O neizbežnoj prisutnosti sećanja.

Na specijalnoj projekciji filma ,,Paralelne majke“ najsrećnije dame će dobiti fantastične poklone naših partnera – ,,Balon buket“, ,,Studio Mihas“, MAC kozmetika i Kozmetika Catrice.

Film nam donosi priču o dvema ženama potpuno različite pozadine koje, u specifičnim okolnostima, donose na svet devojčice. Janis, starija od njih, koju igra Penelope Kruz, srećna je što je ostala u drugom stanju, dok je mlađa Ana, u čijoj je ulozi Milena Smit, uplašena adolescentkinja puna kajanja. Obe su slobodne, obe treba da se porode u istoj bolnici, a u trenucima pre nego što rode svoje ćerke one se zbližavaju, a veza koja pri tome nastaje zauvek će promeniti njihove živote. Variety je opisao ovo ostvarenje kao ,,intenzivnu dramu”, koja nam predstavlja nesavršene novopečene majke i njihovu decu.

U filmu igraju još: Rosi de Palma, Aitana Snačez-Gihon, Izrael Elahalde, Đulijeta Serano, Danijela Santijao i drugi.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma ,,Paralelne majke“ Pedra Almodovara u prodaji su na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!