Wednesday, May 22, 2024
HomeRedLjubav & SeksIraklion je grad ljubavnika!

Iraklion je grad ljubavnika!

Prema finalnim rezultatima Loveville izazova, od 13 gradova u regionu, Iraklion se pokazao kao najaktivniji među čaršavima.

Tokom tromesečnog Loveville izazova, 13 gradova iz regiona takmičilo se za titulu grada u kome se najviše vodi ljubav. Sumarni rezultati pokazali su da stanovnici grčkog grada Irakliona na listi dnevnih prioriteta definitivno imaju i vođenje ljubavi. Rezultati su dobijeni na osnovu podataka o prodaji kondoma po glavi stanovnika, bez obzira na brend.
Mapa sa gradovima koji su učestvovali u Loveville izazovu:

Pobednički grad će rezultate proslaviti na velikoj žurci ovog meseca gde će se okupiti i najserećniji učesnici iz svih gradova koji su bili deo Loveville kampanje. Među njima, Srbiju će predstavljati dva srećna pobednika koji će dobiti VIP put na ekskluzivnu žurku u Iraklionu za dvoje.
Cilj ove zabavne kampanje je da podigne svest o značaju zaštite prilikom sekusalnog odnosa. Beograd, koji je takođe učestvovao u izazovu kao predstavnik Srbije, iduće godine treba da uloži više napora i znoja ukoliko želi da ponese titulu najaktivnijeg među čaršavima. Do tada vežbajte i zauzmite što više poza za pobedu!
Za više informacija molimo vas posetite Durex Srbija Facebook stranicu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!