Monday, February 26, 2024
HomeBlueArt ShowJavne ličnosti podržale ostvarenje reditelja Nenada Đurića

Javne ličnosti podržale ostvarenje reditelja Nenada Đurića


Svečana premijera filma „Hiljadarka“, komedije sa najimpresivnijom glumačkom ekipom u regionu, održana je sinoć u punoj sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.
Beogradsku premijeru priče o novčanici od hiljadu dinara sa likom rudara udarnika podržale su brojne javne ličnosti iz kulturnog i društvenog života, među kojima su bili teniser Nenad Zimonjić sa suprugom, pevači Marinko Rokvić i Željko Vasić, pevačica i sestra glavne glumice Anabela Atijas, reditelj Milorad Milinković, kao i kolege glumci Petar Strugar, Dragan Vujić-Vujke, Milan Kalinić i drugi. Publiku i goste je po završetku projekcije pozdravila autorska i glumačka ekipa, koju su predvodili Nikola Kojo, Branislav Trifunović, Aida Bukva, Moamer Kasumović, Milutin Mima Karadžić, zajedno sa rediteljem Nenadom Đurićem.
Po imenima svakako impresivan, film „Hiljadarka“ ove je godine pažnju na sebe skrenuo pretpremijernom projekcijom na filmskom festivalu u Sarajevu gde se tražila karta više, jer Narodno pozorište nije bilo dovoljno veliko da primi sve one koji su među prvima hteli da  pogledaju ovu komediju o kojoj sada priča cela regija.
Filma „Hiljadarka“ se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx od 17. septembra, više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!