Wednesday, April 17, 2024
HomeRedLjubav & SeksMuškarci i brojevi

Muškarci i brojevi

16 godina razlike (godina gore ili dole) im zvuči prihvatljivo, 36 im nije omiljen broj godina, već grudnjaka… Koje brojeve muškarci imaju u glavi kada su u pitanju žene?

5 avantura za jednu noć
Pet je broj koji muškarci tolerišu kada su u pitanju jednonoćne seksualne eskapade. Shvataju oni da niste časna sestra i da i vi imate prošlost, ali ako ona podrazumeva broj veći od 5, možda je bolje da mu to prećutite. Ono što ne zna, ne može da ga povrediti, zar ne?
36 C
Ovo je veličina grudnjaka koju većina muškaraca percipira kao savršenu. Međutim, nemojte se brinuti ako navedena veličina nije vaša. Ukusi su različiti, a i muška fascinacija ženskim grudima ne znači da ih oduševljava isključivo jedna veličina. Oni su oduševljeni grudima uopšte.
16 godina
Iako muškarci nemaju ništa protiv veze s mlađom ili starijom ženom, 16 godina razlike (godina gore ili dole) im zvuči prihvatljivo, bilo da se radi o ženi koja je 16 godina mlađa, ili 16 godina starija od njih.
2 sastanka
Dva sastanka bi trebalo da prođu pre nego što im se žena uvuče u krevet. Ukoilko ona završi ranije u krevetu, muškarac bi na nju mogao da gleda kao na ženu upitnog morala, a ukoliko čeka duže, mogao bi da se uplaši da sa njim nešto nije u redu. Međutim, ako izađe dva puta, a tek nakon toga spava sa muškarcem, žena će odati utisak da je kvalitetan materijal za ozbiljnu vezu.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!