Sunday, April 21, 2024
HomeRedLjubav & SeksNajseksipilnija muška zanimanja

Najseksipilnija muška zanimanja

Predstavljamo ti deset muških zanimanja koje žene doživljavaju kao najseksepilnija!

1. Pilot
Pilot je zanimanje broj jedan! Bez ozira na to da li je reč o klasičnom ili vojnom pilotu, mnoge žene vole da maštaju o moćnom pilotu u elegantnoj uniformi!
2. Sportista
Sportisti i njihova mišićava tela mnogim ženama su jednostavno neodoljivi. Još kada je reč o fudbalerima, maštarijama nema kraja!
3. Policajac
Čuvari reda odabir su žena koje, uz autoritet, vole da se osećaju sigurno i zaštićeno. Iako u 21. veku žene vole samostalnost, većina će se složiti kako im prija sama pomisao da imate nekoga da vas pazi i mazi.
4. Vatrogasac
Ovo zanimanje oduvek mami ženske uzdahe. Snažan, oznojen muškarac koji te može zaštititi, prizor je koji se ponekad ušunja gotovo u svaku žensku maštariju.
5. Doktor
Uniforme su uvek bile plod ženske mašte! Muškarci u belim mantilima simboliziraju kontrolu i moć, što je ponekad ženama mnogo važnije od samog fizičkog izgleda.
6. Advokat
Mladi baštovan čvrstog preplanulog tela san je svake žene. Možda su za to odgovorni filmovi u kojima smo imali prilike da vidimo kako bogatašice žude za tim zgodnim mladićem koji brine o njihovom dvorištu, a možda jednostavno taj prizor samo po sebi budi maštu.
7. Baštovan
Kada pomislimo na advokate, prve asocijacije su uspeh, inteligencija i sigurnost, koji u kombinaciji s elegantnim odelom i urednom frizurom ovo zanimanje stavlja na čvrstu šestu poziciju.
8. Glumci/Pevači
Glumci i pevači su muškarci o kojima maštaju žene širom sveta. Bez obzira da li maštaš o romantičnom, ili pak “mačo” muškarcu – u ovoj kategoriji ima mesta za svačiji ukus.
9. Kuvar
Osim što ljubav “ulazi na usta”, a dobro izabrana hrana može probuditi strast i požudu, pored ovakvog muškarca nećeš morati ni da priđeš šporetu, a imaćeg gotovu romantičnu večeru iz snova.
10. Fitnes instruktor
Sati provedeni u teretani rezultiraju izvajanim telima koje žene i te kako primećuju i vole da posmatraju s osmehom.
Izvor: Joy

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!