Sunday, June 16, 2024
HomeArt ShowMuzikaNovi, beskontaktni način plaćanja na velikoj proslavi 20. godina Exit festivala

Novi, beskontaktni način plaćanja na velikoj proslavi 20. godina Exit festivala

U želji da veliku proslavu dvadesete, jubilarne, godišnjice EXIT festivala obeleži na najbolji način sa publikom iz celog sveta, EXIT je uz podršku kompanije Visa, zvaničnog platnog partnera Festivala, razvioEXIT Fusion aplikaciju, inovativno rešenje zasnovano na plaćanju putem QR koda. Ova aplikacija posetiocima Festivala od sada nudi jednostavno, praktično, ali pre svega sigurno, brzo i beskontaktno iskustvo plaćanja.

 

Za korišćenje EXIT Fusion aplikacije dovoljno je jednostavno se registrovati i sačuvati podatke o vašoj Visa kartici u sigurnom okruženju koje obezbeđuje Visa Secure tehnologija, a prilikom plaćanja pića prosto skenirati QR kod prikazan na prodajnim mestima na Festivalu i potvrditi plaćanje. Sam proces plaćanja gotov je u samo nekoliko sekundi.

„Uprkos veoma izazovnoj godini za nama nastavljamo sa razvojem inovacija koje će korisnicima olakšati svakodnevnicu. Sa našim partnerom, EXIT festivalom, usredsređeni smo na pružanje najboljeg i najsigurnijeg festivalskog iskustva posetiocima. Verujemo da će novo rešenje, zasnovano na plaćanju putem QR koda, pružiti korisnicima svu pogodnost bezgotovinskog plaćanja i transakcija bez kontakta na prodajnim štandovima Festivala, što je od posebnog značaja u vreme pandemije“, izjavio je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!