Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueArt ShowRozamund Pajk i Ben Aflek u trileru Iščezla!

Rozamund Pajk i Ben Aflek u trileru Iščezla!


Jedan od najpopularnijih američkih reditelja današnjice Dejvid Finčer (David Fincher) u oktobru predstaviće novo uzbudljivo ostvarenje “Iščezla” rađeno po istoimenom trileru spisateljice Džilijan Flin (Gillian Flynn). “Iščezla” je psiho-triler u kome će uživati i ljubitelji drame jer govori o bračnom paru i misteriji koja obavija nestanak supruge.
Film je snimljen po knjizi “Iščezla” (Gone Girl) koja je 2012. godine dospela na listu najprodavanijih knjiga Njujork TajmsaAutorka knjige, Džilijan Flin, takođe i autorka scenarija za novi Finčerov film, kaže da je za nju bilo zanimljivo iskustvo da svoj roman razbije na milion delova i iznova ga prilagodi za veliko platno.  U domaćim knjižarama roman “Iščezla” može se naći u izdanju kuće “Laguna”.
Roman “Iščezla” Džilijan Flin postao je preko noći bestseler u svetu, a sada će svi koji su propustili priču o ženi koja nestaje na godišnjicu braka moći da pogledaju film sa Rozamund Pajk i Benom Aflekom u glavnim ulogama.
Uoči petogodišnjice braka, Nik (Ben Aflek) prijavljuje nestanak svoje žene Ejmi (Rozamund Pajk). Pod pritiskom policije i medijskog frenetičnog interesovanja za ovaj slučaj, priča o idiličnom braku koji su imali Nik i Ejmi počinje da se kruni.
Talentovani režiser Dejvid Finčer publici u Srbiji poznat je po filmovima Borilački klub (Fight Club) i Društvena mreža (The Social Network). Finčer je pre nekoliko godina već prošao kroz iskustvo ekranizacije knjige sa fantastičnom “Muškarci koji mrze žene” (The Girl with the Dragon Tattoo) Stiga Larsona (Stieg Larsson).

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!