Wednesday, April 17, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaSakrijte podočnjake pomoću malih trikova

Sakrijte podočnjake pomoću malih trikova

Izražene podočnjake teško je potpuno prekriti – pogotovo ako koristite pogrešne proizvode, ili ih pogrešno nanosite. Ako puder i korektor ne koristite pravilno, podočnjake biste mogli dodatno istaći, umesto da ih sakrijete.
Kako biste vaše podočnjake učinili nevidljivim, otkrivamo vam četiri jednostavna trika:

  • Kremast korektor – Gusti korektori koje koristite za prekrivanje bubuljica nisu najbolji izbor i za prekrivanje podočnjaka. Za područje oko očiju odaberite kremasti korektor, jer će se on najbolje stopiti sa kožom.
  • Krema – Koliko god da je kvalitetan korektor koji koristite, on sigurno neće izgledati dobro na suvoj koži. Naime, pre nanošenja korektora, na podočnjake nanesite kremu za područje oko očiju, ili neku običnu hidratantnu kremu.
  • Odaberite pravu nijansu – Često se dešava da za podočnjake izaberemo korektor koji je jednu ili više nijansi svetliji od samih podočnjaka. Korektor bi trebalo da bude jednu nijansu svetliji od vašeg tena, a ne boje podočnjaka. Osim toga, da biste dobro prekrili podočnjake, nijansa korektora mora biti u skladu s tonovima vašeg lica.
  • Ne preterujte – Ako nanesete previše korektora, samo ćete dodatno privući pažnju na taj do lica. Zato korektor dobro utapkajte prstima, ili koristite kist kako bi se što bolje stopio s ostatkom lica.

 
Izvor: Lepota i zdravlje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!